Coachningsverktyg mot MBJ

Imorgon startar vi igång vårt MBJ-projekt och målet är att vara fokuserade på att arbeta med våra nya hälsosamma vanor och vi har satt slutdatum på självaste julafton. I julklapp ger vi oss själva nya hälsosamma vanor och att vi har investerat i vårt bästa jag.

I fredags fick du ett spännande coachningsverktyg som hjälpte dig att se över vilka livsvärden du vill leva efter. Om du inte har hunnit titta på de frågorna eller om du känner att du vill arbeta med det senare, så är det helt okej. Välj ett område eller ett fokus som du vill ha under MBJ-projektet. Kanske är det arbete, kanske är det hälsa, kanske är det fritid – du väljer.

Utifrån det område du nu har valt får du ännu ett verktyg, som ska hjälpa dig att arbeta med dina hälsosamma vanor. Steg för steg lär du dig och peppar dig mot det liv du vill leva. Dokumentet hittar du här (pdf) Steg mot Mitt Bästa Jag

Innan du sätter igång så kommer här några råd:

  • Kom ihåg att börja långsamt – ställer du för höga krav kommer du snabbt att tappa sugen.
  • Underlätta för dig själv – ju krångligare det är desto större är chansen att du ger upp
  • Boka alltid in tiden till dina handlingar – du kommer inte få tiden till dina vanor – du måste ta dig den!
  • Se till att ha kul! Om du t.ex hatar att springa – så hitta en sport eller träningsform som du tycker om istället för att plåga dig i spåret!

Här nedan ser du exempel på hur du kan fylla i coachningsverktyget.

Lycka till!
exempel

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

1 kommentar till “Coachningsverktyg mot MBJ

  1. Hur gör jag för att vara med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.