Ett program som har berört Sverige

Det fantastiska med att ha deltagit i teve på bästa sändningstid är att man dessutom får möjligheten att gå på alla möjliga galor. Under loppen att fem dagar fick jag representera Gift vid första ögonkastet, dels vid det otroligt glamorösa Kristallengalan och dels vid underground  galan Skämskudden. Så fantastiskt roligt och omtumlande. Och även om vi inte kammade hem förstapriset på någon av tillställningarna, så känns det otroligt kul att ha deltagit i ett program som berör människor.

Idag bjuder jag på lite bilder från tillställningarna. 
IMG_20160904_133906På väg till Kristallen!DSC_0527En rätt overklig känsla att gå på röda mattan. Här med härliga Andreas Brodd en av deltagarna vid Gift vid första ögonkastet. Vi hade så otroligt kul hela kvällen.
Min outfit: Byxor Tiger och topp Filippa K. 
DSC_0506En lång och trevlig middag. Satt vid samma bord som Daniella, Andreas, Gösta, Per och här ser ni Edvin.
DSC_0512En enorm tillställning i Stockholmsmässans lokaler. Bara tevemänniskor och kändisar vart man än ser.
Scan-160905-0003Scan-160905-0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skämskudden 2016

dsc_0538Skämskudden är inte lika välbesökt av de nominerade, märkligt nog. Att berör människor på alla sätt är väl helt fantastiskt. De som representerade Gift vid första ögonkastet var underbara Annika Leinhagen som klippt hela programmet och gjort det så magiskt. Och Jonas Wågberg också fantastiskt duktig klippare. dsc_0539dsc_0552

Och slutligen – en fantastisk resa full av minnen är till ända. Nästa säsong kommer jag inte att delta i. För mig är det ett nytt program och en ny kanal. Du ser mig som terapeut i Lyxfällan nu på torsdag 15/9 på tv3.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *