På väg till Nerja

Här sitter jag i flygplanet på väg till Spanien. Där kommer jag att möta upp Anna Hallén för några dagars jobb. Förhoppningsvis blir det även en hel del sol och känner jag Anna och mig rätt så kommer vi även att skåla i Cava, äta gott och ha det skönt. 

En av jobbanledningarna handlar om att vi ska titta på lokal inför nästa års utbildning till Lic Stresscoacher. Vi planerar att hålla en på den skånska västkusten på Annas gård och den andra i Nerja Spanien. Visst är det en fantastisk idé att hålla utbildningen utomlands, så du får möjlighet till kunskap OCH semester samtidigt! Du kan läsa mer om utbildningen och nästa kursstart på annahallenutbildningar.se 

Vi startade två gäng blivande Lic Stresscoacher med ACT-kompetens under några intensiva utbildningsveckor i november. Under fem dagar fick de lära sig om vad som händer i kroppen och hjärnan vid stress av Anna. De fick kunskap om andningen påverkan på kroppen och psyket, fick öva sig i att leda varandra i andningsövningar och blev rustade för att kunna coacha människor till hälsa och återhämtning genom andning. 

Under resterande tre dagar fick de kunskap om hur det kommer sig att vi stressar och de fick öva sig i att jobba med ACT för att vägleda människor att hantera sin stress. Det var 16 rätt trötta,  men glada och inspirerade deltagare som nu fram till april kommer att ge sig i kast med övningsklienter och att lära sig mindfulness. 

Jag längtar efter att få licensiera dem i vår och skicka ut dem på uppdrag! Människor idag mår så dåligt och vi får allt fler som insjuknar i följdsjukdomar av långvarig stress. Våra Stresscoacher behövs och de kommer att få massor att göra. 

 

Vill du starta en ny karriär eller fördjupa den du redan har. Vill du jobba med individuell coachning och grupper och vägleda dem till hälsa? Jobbar du med hälsa- eller personalfrågor på arbetet och önskar kunna hjälpa dina medarbetare i stresshantering?  En investering både ekonomiskt och i din egen och andras hälsa. 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *