Lucka 3 – Mindful yoga

Idag får du en present. En övning som kan hjälpa dig att få en stunds skön återhämtning och som samtidigt hjälper ryggen att slappna av. En övning som du kan använda dig av när som helst under dagen, den enda du behöver är en stol.

Mindful yoga förenar meditationstekniker inom mindfulness med lätta yogaövningar. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Många som provat mindfulness tycker att det är svårt att koncentrera sig under meditationen, om du då får möjlighet att använda rörelser blir det lättare att fokusera och släppa taget om tankar.

Du behöver inte vara vig eller stark för att kunna utföra mindful yoga, allt du behöver är att lyssna in din kropp och anpassa rörelsen efter din dagsform.

Vill du komma igång med din egen mindful yoga eller kanske ge bort möjligheten till någon du tycker om? Idag får du 200 kr rabatt på min e-utbildning i mindful yoga. Du får instruktionsfilmer som guidar dig genom passen som är mellan 3 och 16 minuter långa. De är utformade för olika situationer, till exempel när du suttit en lång stund framför din dator eller när du vaknat på morgonen och vill mjuka upp kroppen innan dagen börjar. Du kan välja att följa instruktionsfilmen eller att bara lyssna på min röst. Vissa pass kan du dessutom följa i din egen takt bara genom att titta på bilder.

Använd koden: yoga och kursen är din för 555 kr istället för 755 kr.
https://app.coursio.com/store/mariahelander/mindful-yoga (länk direkt till att köpa kursen)

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Lucka 3 – Mindful yoga

  1. Helt underbar kurs ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *