Ge dig själv eller någon du tycker om en inre resa

Är du trött på att ge bort saker i julklapp? Visste du att du kan ge bort en av mina e-kurser?

Min julklapp till dig är att du får 20 procent fram till julafton – använd koden jul. 

Vad är en e-kurs?
En e-kurs är en distansutbildning som består av video, text, ljudfiler, bilder och du kan även ladda ner textdokument, filer och sammanfattningar i kurserna.

Direkt efter att du har betalat för kursen får du ett mail med inloggningsuppgifter. Sen är det bara för dig att logga in på kursen via mobilen, surfplattan eller datorn och inga speciella program behövs. Du går igenom avsnitten i din egen takt, när du vill och var du vill. Du kan se om avsnitten, stoppa när du vill och hoppa fram och tillbaka. Du har tillgång till kursen under sex månader. Ett litet smakprov på hur det kan se ut. 

Hållbar viktminskning med ACT
Hållbar viktminskning med ACT är utbildningen som vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Arbeta med stressen, självmedkänslan och ditt känsloätande med det psykologiska verktyget ACT.  Läs mer eller köp kursen

Åtta lektioner i mindfulness
Under åtta lektioner kommer du att lära dig om mindfulness och få verktyg för att kunna göra det till en del av din vardag. Målet med denna utbildning är att du snart kommer att känna dig mindre stressad, kunna njuta mer av nuet och ha redskap till att hantera svårigheter i livet. Läs mer eller köp kursen

Mindful yoga
Mindful yoga förenar meditationstekniker inom mindfulness med lätta yogaövningar. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Många som provat mindfulness tycker att det är svårt att koncentrera sig under meditationen, om du då får möjlighet att använda rörelser blir det lättare att fokusera och släppa taget om tankar.

Du behöver inte vara vig eller stark för att kunna utföra mindful yoga, allt du behöver är att lyssna in din kropp och anpassa rörelsen efter din dagsform.  Läs mer eller köp kursen

E-terapi i självmedkänsla
E-terapi är en form av självterapi. Du får kunskap och övningar som hjälper dig att utvecklas som människa. Du får frågor att reflektera över som hjälper dig att möta nya sidor hos dig själv. E-terapi ersätter inte vanlig terapi, men det kan hjälpa dig som känner att du vill prova på terapi, förbereda dig innan terapi eller helt enkelt vill lära dig mer om dig själv och öka din självmedkänsla.

Den här e-terapin hjälper dig få mer självmedkänsla. Att vecka för vecka genom övningar, kunskap och dig själv och mindfulness skapa mer empati och värme för dig själv. Läs mer eller köp kursen direkt

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.