Hälsa, sol och kunskap i ett

Vi gör det igen Anna Hallén, Gunilla Garro och jag! Vår härliga hälsoresa till Kreta! En vecka fullspäckad med föreläsningar kring hur du skapar hälsa i ditt liv, med hjälp av kost, balans och enkla verktyg i ACT. Med mindful yoga eller mediyoga på stranden, vattengympa och träning. Bergsvandring och sol och bad.

Datum: 11-18 maj 2017
Pris från 10 990 kr
Läs mer Hälsorea vår 17 Kreta (pdf)
Eller anmäl dig eller ställ frågor till vår underbara reseledare Gunilla Garro: gunilla.garro@kreativakvalitetsresor.se  Mobil: 0723 16 09 01

Tidigare deltagare har sagt:
”Allt var jättebra! Kanonbra föreläsningar och bra att vi kunde gå på hotellets träningscenter. Jättebra mat – bra med bufféer. Härligt att vara tillsammans med alla – känslan sitter fortfarande kvar i kroppen!”
/Ann-Sophie

”Stort tack för en toppen resa! Jag är så glad att jag kom iväg och det var så roligt att träffa allihopa 🙂 Bäst var föreläsningarna och att Gunilla, Anna och Maria var tillgängliga för oss även utanför föreläsningarna. Och morgonstarten med mindfulness och yoga på stranden!”
/Camilla

”Bäst med resan var variationen av föreläsningar, sol, mat, smink och utgång för dem som ville”
/Elisabeth

”Jag hade inte någon riktig uppfattning om var det ar för någon resa så allt var positiva överraskningar. Bra fördelning mellan aktiviteter och ledig tid. Föreläsningarna var jättebra, inspirerande och roliga.”
/Vivianne

”Det här var den bästa hälsoresa jag har åkt på! Jag kommer definitivt boka nästa år igen. Skön blandning av allt. Underbar start på morgonen med yoga på stranden och sen god frukost. Man behövde aldrig känna sig ensam och Anna och Marias kunskaper var en bra kombo. Tack!”
MariaFacebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *