Mera självmedkänsla – 7 dagars kärleksbombning

Om vi bara jobbar hårdare, tränar mer, skärper oss och äter rätt – ska kan vi bli snyggare, smalare, leva bättre och mer hälsosamt. Varför fungerar inte den formeln? Jo för att mitt i den karusellen som vi kallar livet, glömmer vi bort att ge oss själva medkänsla.

I nästa vecka är det alla hjärtans dag – jag vill ge dig möjlighet att ge dig själv en fin present – mer självmedkänsla. Du får en skön utmaning av mig – 7 dagars kärleksbombning av dig själv. Varje dag får du en ny utmaning här på bloggen, som kan vara en övning, en mindfulnessmeditation, en tanke eller uppmaning. Allt för att du ska uppvakta dig själv och under 7 dagar bygga upp din känsla av värde.

Med start 11 februari till och med den 18 februari.

Helt gratis! Du hittar övningarna här på bloggen och på Instagram @helandermaria

#kärleksbombarmigsjälv

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

4 kommentarer till “Mera självmedkänsla – 7 dagars kärleksbombning

  1. Gulle❤❤

  2. Tack ❤

  3. Tusen tack

  4. Det här är precis vad jag behöver nu. Underbart! Antar absolut utmaningen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *