Stresscoachutbildning i Nerja, Spanien.

Solen går upp över dag sex för våra blivande Stresscoacher. Min kollega Anna Hallén och jag befinner oss i den vackra lilla staden Nerja, för att utbilda Licensierade Stresscoacher. Det är en intensivutbildning på 8 dagar där deltagarna får sex timmar föreläsning varje dag, utom en dag då de är helt lediga. Just idag är det Anna som föreläser och jag sitter ute i solen och småjobbar med StresspoddenFöreläsningarna är mellan 8-12 och 17-19, för att deltagarna ska kunna ha några timmar ledigt på stranden. Ett härligt sätt att kombinera semester med utbildning.

Efter att vi kommer tillbaka till Sverige kommer deltagarna dels arbeta med egna övningsklienter och dels ägna sig och egenstudier innan vi möts igen i vår för examinationen. Är du nyfiken på utbildningen? Vi åker till Nerja igen nästa höst, men redan nu den 24 november kör vi igång en ny utbildning i Skåne på Livsstilsgården. Vi har fortfarande några platser kvar. Läs mer här…

Två av våra kursdeltagare bloggar om upplevelsen. Fnulan och Åse  gå in och läs deras personliga berättelser om tiden här i Nerja. Det är så varma och genuina beskrivningar av vad man kan uppleva när man djupdyker i stressens värld – du behöver göra upp med din egen stress för att kunna möta dina framtida klienters stress.

Hoppas vi ses redan i november i Skåne eller nästa höst i Nerja.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.