Två nya webbkurser med fokus på självmedkänsla

Ju mer jag arbetar med att få människor att må bättre och nå sina mål, desto mer förundras jag över hur mycket deras självmedkänsla har med deras mående att göra. Ny spännande forskning visar också att hjärnan får doser av måbrahormoner när man arbetar med sin självmedkänsla och det skyddar mot inflammation, depression och hjälper hjärnan att skapa nya positiva vanor. Av den anledningen har jag skapat två helt nya utbildningar – som startar i januari. Den ena har fokus på stress och den andra på vikt, men båda använder självmedkänsla som ett viktigt verktyg. Anmäl dig redan nu!

När: Söndagar 17:00- 18:00 med start 21/1 2018
Sex tillfällen – 21/1, 28/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3
Investering: 1000 kr
Beskrivning: Tekniken utvecklas allt snabbare och samtidigt ställs det förväntningar på oss människor att hänga med. Evolutionsforskare är överens om att den mänskliga hjärnan inte är gjord för att följa med i detta snabba tempo. Kraven höjs både i arbetslivet och privat, samtidigt som vi blir allt sjukare av stressens symptom. Mer självmedkänsla – mindre stress är en kurs som hjälper dig att hitta tillbaka till det som är viktigt i livet. Genom enkla redskap i ACT och med fokus på att bli din bästa vän kommer du att hitta balans i livet och minska stressymptom.

Vad är en webbkurs?
Du lyssnar på föreläsningar live, via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan chatta med de andra deltagarna eller mig. Du ser mig, men vi ser inte dig eller de övriga deltagarna. Du behöver ingen fantastisk dator eller något särskilt program, allt du behöver är en bra uppkoppling.
Anmälan: Skicka ditt namn, e-post, telefonnummer och vilken kurs du vill gå till maria.helander@kreativdialog.se Du betalar kursavgiften via faktura eller swisch. Din plats är garanterad när du har betalt avgiften.

När: Tisdagar 19:00-20:00, med start 23/1 tom 13/3 2018
Investering 1200 kr
Beskrivning: Kursen Vikt och självmedkänsla vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva. Med ACT och fokus på självmedkänsla hittar du redskapen som hjälper dig att må bra.

Vad är en webbkurs? Du lyssnar på föreläsningar live, via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan chatta med de andra deltagarna eller mig. Du ser mig, men vi ser inte dig eller de övriga deltagarna. Du behöver ingen fantastisk dator eller något särskilt program, allt du behöver är en bra uppkoppling.
Anmälan: Skicka ditt namn, e-post, telefonnummer och vilken kurs du vill gå till maria.helander@kreativdialog.se Du betalar kursavgiften via faktura eller swisch. Din plats är garanterad när du har betalt avgiften.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *