Lucka 5 – mindful yoga

I femte luckan får du en stunds mindful yoga.

Denna övning är skön att göra efter en lång dag eller precis när du har vaknat på morgonen. Du avlastar dina ben och fötter och hjälper kroppen att pumpa syrerikt blod till din hjärna. Den är avkopplande för sinnet och sträcker ut ben, nacke och rygg.

Du gör den liggandes på golvet med rumpan nära en vägg. Ibland kan det kännas skönt att ha en liten kudde under rumpan, pröva dig fram vad som är bäst för din kropp.

Som en liten present från mig får du fram till och med söndag 9/12 2017- 25 procent rabatt på e-kursen Mindful yoga. Med koden: jul – köper du kursen antingen till dig själv eller som julklapp till någon du tycker om. Istället för att betala 780 – betalar du 585 kr. En kurs som du har tillgång till i sex månader via webben. Du hittar kursen här. 

Mindful yoga förenar meditationstekniker inom mindfulness med lätta yogaövningar. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Många som provat mindfulness tycker att det är svårt att koncentrera sig under meditationen, om du då får möjlighet att använda rörelser blir det lättare att fokusera och släppa taget om tankar.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Lucka 5 – mindful yoga

  1. Tack
    En liten men för mig stressminskande övning innan arbetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *