Hälsoresa med Anna och Maria – 10 steg till ditt bästa jag

Nu är det dags att boka vårens hälsoresa. Kreta 17-24 maj – våren 2018 Tillsammans med Anna Hallén och mig får du inspiration till att skapa balans i ditt liv, samla kraft och få med dig hem massor av ny energi.

Under dagarna bygger vi i tio steg gradvis upp ditt unika hälsorecept så du hemma kan påbörja vägen mot ett liv fullt av skratt, energi och styrka. I fem dagar njuter du av två föreläsningar per dag. En med fokus på ACT och mental glädje och en med fokus på biokemi och kroppens underbara möjligheter. Alla föreläsningar avslutas med att du får med dig de guldkorn som passar dig bäst. Alla behöver olika. Du kommer samla ihop din unika facit, lösningar, övningar och möjligheter som fungerar för dig som person och i din vardag. Vi varierar mornarna med mjuk yoga på stranden eller med en milslång frivillig bergsvandring.

Efter denna härliga start på dagen väntar en god frukostbuffé, följt av föreläsningar.
Utöver detta har du möjlighet att träna så mycket – eller så lite du vill, allt efter vad som passar dig och din kropp allra bäst! Ving har ett stort utbud i samarbete med SATS och den populära vattengympan är väl värd att testa. Det finns även ett GYM och SPA på anläggningen. YOGA
Yogan varieras mellan Hatha Yoga (fysiska rörelser med fokus på andning)och MediYoga (Mjuka långsamma och lugna rörelser med fokus på återhämtning). Du kan enkelt följa med på både Hatha Yogapass och MediYoga som nybörjare och njuta yogan även om du är en van yogis.


FÖRELÄSNINGAR
Anna entusiasmerar och delar med sig av sin kunskap om kost, kropp och stress, utan pekpinnar och har inspirerande föreläsningar om:
Anna Hallén Föreläsning – Övning: Andning – Andningsminuten Lymfan – Änglavingar och tåhäv Att bygga energi – Serotoninlistan Slutkörd och uttråkad – Dopaminlistan – ”Bucket list” Mat för att bygga glädje – Din unika meny

Maria föreläser om inre och yttre hälsa och hur du genom enkla verktyg inom ACT och mindfulness uppnår dina hälsomål och hittar livsbalans.
Maria Helander Föreläsningar – Övning: Frigör kraft – AKTA (A) Livsriktning – peppbrev Självmedkänsla – självmedkänsla ”Jag är en gul banan” – dansa med rumpan Hur går jag vidare – coacha dig sig själv för framtiden

VAR?
Vi bor på Vings fina anläggning Sunprime Platanias Beach, som ligger direkt på stranden med ca 10 minuters promenad till Platanias centrum (ca 1,3 km). Hotellet ligger i ett lugnt område. Transfer till flygplatsen tar ca 40 minuter (27 km) med buss. Platanias är den största av en rad vackra badorter längs Chaniakusten – där öns bästa stränder ligger. Det är också enkelt att ta lokalbuss eller taxi till Chania stad med större utbud av butiker och restauranger.
Anna Hallen AB i samarbete med VING gunilla.garro@kreativakvalitetsresor.se
Vi reserverar oss för pris och tidtabell ändringar utom vår kontroll samt förändringar i valutakursen.

OM HOTELLET
Området kring hotellet är lugnt och stillsamt – som gjort för att du verkligen ska få en skön semester. På hotellet finns förstås ett stort, fräscht poolområde. Badhanddukar till alla är en självklarhet. Alla rum är ljusa, luftiga och modernt designade och har kylskåp, vattenkokare och hårfön.
Hotellet har en åldersgräns på 16 år.
WiFi ingår också på hela anläggningen med varierande hastighet.

TRÄNING PÅ HOTELLET
Gruppträning
Välkommen att delta i något av Vings många populära träningspass. Deras instruktörer är utbildade av SATS ELIXIA och leder bland annat Power Step, Senior Circuit och Crosstraining.
Gym
Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Deras gym är enkelt utrustade med fria vikter och ett mindre antal maskiner. Självklart kostar det ingenting att träna i gymmet.
Löpning
I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Ving har kartlagt sina favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andraappar som kan importera GPX-filer.
Träna i poolen
Välkommen ner i poolen för en av Vings mest populära aktiviteter alla kategorier: Water Aerobics, eller testa uppstickaren Water Circuit, där din styrka och kondition sätts på prov vid olika stationer. Under ledning av vings duktiga och inspirerande instruktörer får du uppleva ett träningspass utöver det vanliga.

SPA
Hotellets spa ger dig stora möjligheter till avkoppling och sköna behandlingar. Här hittar du allt från pedikyr och massage till specialbehandlingar som Sunprime Deluxe, där du blir mjukt ompysslad i drygt tre timmar.
Målet med resan är att du kommer hem piggare och mer balanserad än när du åkte och med en massa kunskap om din kropp i bagaget och inte minst nya resevänner.

Det är möjligt att flyga från både Malmö, Göteborg och Stockholm.

Ving är teknisk researrangör. Varm välkommen att följa med oss!

Datum: 17 – 24 maj 2017 Pris från 11 400 kr * Flygtider Thomas Cook Airlines (Ving)

Flyginformation: ARLANDA: 17 maj 2017, 3 tim 45 min 18.45 Stockholm-Arlanda ARN23.30 Kreta/Chania CHQ, Avresa: 24 maj 2017, 3 tim 45 min 01.00 Kreta/Chania CHQ03.45 StockholmArlanda
Göteborg: 17 maj 2017, 3 tim 40 min 17.20 Göteborg-Landvetter GOT22.00 Kreta/Chania CHQ Avresa: 24 maj 2017, 3 tim 40 min 23.15 Kreta/Chania CHQ01.55 Göteborg-Landvetter GOT
Malmö: 17 maj 2017, 3 tim 15 min 16.40 Malmö MMA20.55 Kreta/Chania CHQ Avresa: 24 maj 2017, 3 tim 25 min 22.15 Kreta/Chania CHQ00.40 Malmö MMA
Anna Hallen AB i samarbete med VING gunilla.garro@kreativakvalitetsresor.se
Vi reserverar oss för pris och tidtabell ändringar.

*Detta ingår i grundpriset:
Flygresa från respektive avreseort Transfer flygplatsen hotellet t/r (ordinarie transferbuss) EU-moms Del i dubbelrum mot trädgård/omgivningar med balkong eller terrass 7 nätter (2 personer/rum) med frukostbuffé Föreläsningar enligt program med Anna och Maria Yoga x 3 Bergsvandring x 3 Vings olika motionspass
Reseledare Gunilla Garro

Bokas mot tillägg: Enkelrumstillägg 2150:- (begränsat antal) Mat på flyget T/R 210:- Vings avbeställningsförsäkring 225:- Annan rumstyp, delvis havsutsikt 700:- (begränsat antal, först till kvarn.)
Om Anna: Anna Hallén, som gjort sin förtvivlade kamp mot vågen och vikten till dagens drömyrke. Hälsoresor, föreläsningar, kurser och författare till 10 böcker på 6 språk. Hon utbildar även framtidens kostrådgivare i lågkolhydratkost med naturliga fetter. www.annahallen.se
Om Maria: Maria Helander är beteendevetare, samtalsterapeut, och skribent. Hon är en uppskattad föreläsare inom inre och yttre hälsa, är medförfattare till tre böcker inom psykologi och kost, samt bloggar regelbundet på www.mariahelander.se

Om Gunilla: Gunilla Garro har många års erfarenhet som reseledare och att ta hand om gruppen på bästa sätt. Gunilla har varit en del i Hälsoresorna med Anna sen snart 10 år tillbaka. Hon är lyhörd, omtänksam och en fixare och steget före för att du som resenär ska få en så fin upplevelse som möjligt. Gunillas engagemang är kärnan i resan. En extra kvalité, trygghet och värme som alltid uppskattas av resenärerna.
Hotell: http://www.ving.se/grekland/platanias-chaniakusten/sunprime-platanias-beach

Bokning och information: Gunilla Garro – gunilla.garro@kreativakvalitetsresor.se
Mobil: 0723 16 09 01
Ving är teknisk researrangör.
Varmt välkommen att följa med oss!

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *