Var snäll mot dig själv, sluta banta och gå ned i vikt.

Bli av med sockersug, nya spännande dieter, mental träning och hårdare disciplin – knepen för att skaffa nya vanor eller rasa i vikt är många.  Men hur kommer det sig att vi ändå inte klarar viktminskningen utan snart går upp i vikt igen? Under många år har jag arbetat med att hjälpa människor att hantera sitt ätbeteende och vikt. Ju mer jag arbetar med att få människor att må bättre och nå sina mål, desto mer förundras jag över hur mycket deras självmedkänsla har med deras mående och hälsovanor. Ny spännande forskning visar också att hjärnan får doser av måbrahormoner när man arbetar med sin självmedkänsla och det skyddar mot inflammation, depression och hjälper hjärnan att skapa nya positiva vanor. Av den anledningen har jag skapat en helt ny utbildning – som startar i januari. Den har fokus på viktminskning och använder använder självmedkänsla som ett viktigt verktyg.

När: Tisdagar 19:00-20:00, med start 23/1 tom 13/3 2018
Investering 1200 kr
Beskrivning: Kursen Vikt och självmedkänsla vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva. Med ACT och fokus på självmedkänsla hittar du redskapen som hjälper dig att må bra.

Vad är en webbkurs? Du lyssnar på föreläsningar live, via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan chatta med de andra deltagarna eller mig. Du ser mig, men vi ser inte dig eller de övriga deltagarna. Du behöver ingen fantastisk dator eller något särskilt program, allt du behöver är en bra uppkoppling.
Anmälan: Skicka ditt namn, e-post, telefonnummer till maria.helander@kreativdialog.se Du betalar kursavgiften via faktura eller swisch. Din plats är garanterad när du har betalt avgiften.

Begränsat antal deltagarplatser

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Var snäll mot dig själv, sluta banta och gå ned i vikt.

  1. GÅr Det att lyssna på veckans kursavsnitt i EFTERHAND? (förlåt att jag ”skriker”,men det går bara att skriva med versaler.

  2. Hej, Johanna!

    Om du missar ett Kursavsnitt går det att lyssna på det i efterhand. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *