Yinyogaklass

Yinyoga under våren 2020

Yinyoga är en mjuk och vilsam form av yoga. Den utövas med hjälp av enkla yogapositioner, där du avslappnat stannar kvar i rörelsen i mellan två till fem minuter. Genom att lyssna in din kropp, får du möjlighet att komma ikapp sig själv och ge dig plats för att bara vara en stund. Yinyogan är kravlös och du behöver varken vara vig, smidig eller erfaren för att kunna njuta av passen. Du möter din kropp där den är just i stunden och mjukar på så sätt upp leder, skelett och bindväv. Till din hjälp har du yogamattor i ull, kuddar och yogablock för att göra passet så bekvämt som möjligt för dig.

Yinyoga har sina rötter i taoistisk yoga och var ursprungligen ett sätt att förbereda kroppen och sinnet för meditation. På så sätt blir yinyoga idag en motkraft till vår stressade och prestationsinriktade vardag och ett mjukt sätt att ta hand om sin kropp och balansera sitt inre. Det finns inget estetiskt ideal vilket gör yinyoga avslappnad och befriande.  

Du är varmt välkommen till hösten yinyogaklass som hålls i den fina yogalokalen Maricare i Farsta, Lysviksgatan 63 http://maricare.nu

Tider: måndagar 18:00 – 19:30
Första tillfället: 3 februari
Sista tillfället är: 1 juni
Sammanlagt 16 gånger (uppehåll vecka 9 och 16)
Pris: 2 880 kr

Anmälan: kontakt@kreativdialog.se Din plats är bokad när du har betalat avgiften. Enbart 10 platser!