Compassioncoach

Vt 2021
På grund av rådande covid19 omständigheter gör jag Compassion coachutbildningen på distans. Under våren finns det möjlighet för dig att gå hela utbildningen digitalt. Fem helger under våren med start den 17 april

Utbildningen sker via webbföreläsningar de fyra första helgerna. Sista helgen kan du välja om du vill delta i grupp (liten grupp med max 8 personer) eller följa utbildningen via en livestream på din dator.

Compassion coach
Längtar du efter att lära dig mer om selfcompassion? Vill du arbeta med att coacha andra till ett rikare liv och större självsnällhet? Att arbeta som compassioncoach är att möta stress, inre smärta, utmaningar och sorg hos sig själv och andra med kraftfulla och livsomvändande verktyg inom ACT och självmedkänsla. Du hjälper människor att hitta till ett inre genuin förhållningssätt till sig själv och sin hälsa.
Att vara snäll mot sig själv är den bästa förutsättningen för att åstadkomma förändringar till det bättre i livet. Det hjälper oss också att möta livets svårigheter med en större omsorg för oss själva.

Som compassioncoach ser du till hela människan och kan ge råd i hur vi kan skapa oss glädje och motivation genom en kunskap om hur vår hjärna och kropp samspelar. Med verktyg från ACT och Compassion metoden kan du hjälpa människor att hitta balans i livet.

Utbildningen vänder sig både till dig som redan arbetar i männsikovårdande yrken och vill fördjupa din kunskap inom compassion och till dig som vill lära dig konsten att vara självsnäll.

Du får utbildning inom:
ACT – acceptance and commitment theraphy
Compassion metoden
Hjärnans biokemi (brainhacking)
Coachning för enskilda och grupper
Självsnällhet i praktiken
Övningar i yinyoga, mindfulness och medveten andning

Datum 2021:
17-18 april kl 9-16
1-2 maj kl 9-16
22-23 maj kl 9-16
12-13 juni kl 9-16
Avslutningshelg i Stockholm 3-4 juli kl 9-17 (eller via en livestream)
Där emellan övningar via Zoom och vägledning i Facebookgrupp. Självstudier och klientarbete.

Plats: Webben och i april på Maricare i Farsta, Stockholm. Lysviksgatan 63

Kostnad 23 000 kr
Priserna är ink moms

Du betalar en anmälningsavgift på 1500 kr för att garantera din plats. Den får du inte tillbaka om du avbokar utbildningen. Det finns också möjlighet att dela upp hela kostnaden.

Anmälan till utbildningen: kontakt@kreativdialog.se