Compassion coach

Nu gör jag compassion coachutbildningen på distans! Under sommaren finns det möjlighet för dig att gå utbildningen digitalt. Fyra helger under juni – augusti med start den 27 juni!

Du kan välja två vägar med utbildningen. Antingen går du den enbart digitalt och lär dig använda compassion och ACT för att coacha dig själv och dina nära till att ökad självsnällhet. Eller så är du med på avslutningen då vi ses en helg i Stockholm den 26-27 september och övar verktygen och ökar på din kunskap som coach för att kunna arbeta som compassion coach mot enskilda och grupper.

Compassion coach
Längtar du efter att lära dig mer om selfcompassion? Vill du arbeta med att coacha andra till ett rikare liv och större självsnällhet? Att arbeta som compassioncoach är att möta stress, inre smärta, utmaningar och sorg hos sig själv och andra med kraftfulla och livsomvändande verktyg inom ACT och självmedkänsla. Du hjälper människor att hitta till ett inre genuin förhållningssätt till sig själv och sin hälsa.
Att vara snäll mot sig själv är den bästa förutsättningen för att åstadkomma förändringar till det bättre i livet. Det hjälper oss också att möta livets svårigheter med en större omsorg för oss själva.

Som compassioncoach ser du till hela människan och kan ge råd i hur vi kan skapa oss glädje och motivation genom en kunskap om hur vår hjärna och kropp samspelar. Med verktyg från ACT och Compassion metoden kan du hjälpa människor att hitta balans i livet.

Utbildningen vänder sig både till dig som redan arbetar i männsikovårdande yrken och vill fördjupa din kunskap inom compassion och till dig som vill lära dig konsten att vara självsnäll.

Lyssna gärna på mitt poddavsnitt när jag pratar om utbildningen.

Du får utbildning inom:
ACT – acceptance and commitment theraphy
Compassion metoden
Hjärnans biokemi (brainhacking)
Coachning för enskilda och grupper
Självsnällhet i praktiken
Övningar i yinyoga, mindfulness och medveten andning

Omfattning: 65 timmar

Datum:
27-28 juni kl 9-16
18-19 juli kl 9-16
8-9 augusti kl 9-16
29-30 augusti kl 9-16
Avslutningshelg i Stockholm 26-27 september kl 9-17
Där emellan webbföreläsningar, övningar och vägledning i Facebookgrupp. Självstudier och klientarbete.

Plats: Webben och i september Maricare i Farsta, Stockholm. Lysviksgatan 63

Kostnad 11 500 kr för hela utbildningen! (Ordinarie pris för utbildningen är 23 000 kr.) För enbart den digitala delen 9 200 kr
Priserna är ink moms

Anmälan till utbildningen: kontakt@kreativdialog.se