Compassion coach

Längtar du efter att lära dig mer om selfcompassion? Vill du arbeta med att coacha andra till ett rikare liv och större självsnällhet? Att arbeta som compassioncoach är att möta stress, inre smärta, utmaningar och sorg hos sig själv och andra med kraftfulla och livsomvändande verktyg inom ACT och självmedkänsla. Du hjälper människor att hitta till ett inre genuin förhållningssätt till sig själv och sin hälsa.
Att vara snäll mot sig själv är den bästa förutsättningen för att åstadkomma förändringar till det bättre i livet. Det hjälper oss också att möta livets svårigheter med en större omsorg för oss själva.

Som compassioncoach ser du till hela människan och kan ge råd i hur vi kan skapa oss glädje och motivation genom en kunskap om hur vår hjärna och kropp samspelar. Med verktyg från ACT och Compassion metoden kan du hjälpa människor att hitta balans i livet.

Utbildningen vänder sig både till dig som redan arbetar i männsikovårdande yrken och vill fördjupa din kunskap inom compassion och till dig som vill lära dig konsten att vara självsnäll.

Lyssna gärna på mitt poddavsnitt när jag pratar om utbildningen.

Du får utbildning inom:
ACT – acceptance and commitment theraphy
Compassion metoden
Hjärnans biokemi (brainhacking)
Coachning för enskilda och grupper
Självsnällhet i praktiken
Övningar i yinyoga, mindfulness och medveten andning

Omfattning: 65 timmar

Datum:
Fredag 24/4 kl. 13.00-17.00 Lördag och söndag 25-26/4 kl. 09.00-17.00
Fred. 15/5 kl 13-17.00 Lördag och Söndag 16-17/5 kl. 09.00-17.00
Lördag och Söndag 13-14/6 kl. 0900-17.00 
Där emellan webbföreläsningar, övningar och vägledning i Facebookgrupp. Självstudier och klientarbete.

Plats: Maricare i Farsta, Stockholm. Lysviksgatan 63

Kostnad 11 500 kr bara nu i vår! Ordinarie pris för utbildningen är 23 000 kr. I priset ingår ett kompendium och boken Konsten att vara självsnäll.

Anmälan till utbildningen: kontakt@kreativdialog.se