Träffa rätt – webbkurs i att dejta självsnällt

Är du trött på att leta efter din livskamrat?
Tappar du sugen på att marknadsföra dig själv?
Är du rädd att just du inte kommer att träffa någon?
Ska du verkligen behöva spela spel för att matcha med någon?
Känner du att ditt bagage hindrar dig från att börja dejta?
Vet du inte vad du vill ha eller behöver?
Varför ska sex med en ny partner bli så komplicerat?

Träffa rätt är en webbkurs som utgår ifrån dig och hjälper dig att söka efter vad du behöver mer av i ditt liv. Den ger dig verktygen att våga vara sårbar från start och öppna för kärlek och bekräftelse. Oavsett vad eller vilka erfarenheter du har med dig i bagaget så hjälps vi åt att skapa en självsnäll grund som hjälper dig att sätta sunda gränser och välkomna lärorika utmaningar.

Vi börjar alltid med att stärka oss själva och se vad som hindrar just dig att börja dejta. Du får redskapen att stärka dig själv så du kan öppna hjärtat och känna nyfikenhet istället för att fastna vid hinder du själv sätter upp.

Ett bra förhållande är inte ett konfliktfritt förhållande och det finns ingen perfekt partner. Men genom att våga öppna sig och leva efter det du tycker är viktigt, öppnar du för en respektfull och hållbar relation. Med verktyg inom ACT skapar du ett rikt och meningsfullt liv där din framtida partner får ett självklart utrymme.

Du får också lära dig om det revolutionerande Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) som är ett roligt och enkelt sätt att förbättra dina relationer. Det är personlig utveckling i gränssättning och att känna in vad du och din kropp känner och vill. Att kunna utforska sin egen lust och sina gränser kan vara nyckeln till att starta en hållbar relation som utvecklas och fungerar även när det är svårt. 

Vi kommer även att gå igenom anknytningsteorin och se på hur tidiga relationer och erfarenheter kan påverka oss när vi möter en ny partner. Har du mönster som hindrar dig från att öppna dig för kärleken eller som gör dig orolig för att bli avvisad? Eller så kan dessa mönster vara med och påverka så du upplever att du blir attraherad av människor som inte är bra för dig. Du får lära dig att upptäcka och förstå dina mönster och hjälp att bryta dem.

Det kan vara roligt att dejta och det är enormt lärorikt att träffa nya människor. Du kommer att lära dig massor om dig själv på vägen. Så dejting är ett givande verktyg i din egen personliga utveckling.

Kursen vänder sig till alla åldrar, både män och kvinnor, erfarna dejtare och nybörjare. Du får föreläsningar, vägledda övningar via Zoom och möjlighet till självstudier och övningar mellan föreläsningarna som du gör helt och hållet i din egen takt.

Lärare: Maria Helander som är beteendevetare och författare. Känd som en av relationsexperterna i svt:s Gift vid första ögonkastet.
Sofia Kreissl som är pedagog, kroppsterapeut, coach och beröringsexpert. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med Samtyckeshjulet och att hjälpa människor att hitta till njutning.

Åtta måndagar med start 12 april kl 19:30 – ca 21.00 (föreläsningarna går att ses i efterhand om du råkar missa något tillfälle)

Du får även tillgång till en privat Facebookgrupp tillsammans med övriga deltagare, där kursledarna delar övningar, artiklar, livesändningar och coachar dig. Gruppen är respektfull och till för att coacha varandra och inte som en plattform att dejta.

Kostnad 3250 kr

Anmälan kontakt@kreativdialog.se

Röster från tidigare deltagare:
”Jag har fått ut massor av kursen. Att förstå sin anknytning har gett mig en insikt och förståelse till mitt egna sätt att skapa relationer. Samtyckeshjulet är mycket intressant och nytt sätt att tänka på när jag en dag hamnar i en relation igen. Jag har också fått med mig vad jag önskar i en relation samt hur mitt beteende är i relationer. För mig har det blivit så tydligt var jag befinner mig just nu och att jag har en del att jobba vidare på.”

”Tack för en spännande kursresa som väcker nyfikenhet och att se framför mig en annan sorts relation än de jag tidigare varit i. Det lockar.”

”Jag har alltid haft ett himla motstånd till att dejta. Så rädd för att bli ratad och övergiven. Men er kurs gav mig ett nytt perspektiv till att träffa någon, jag tycker idag att det är roligt! Och det har lett till att jag nu har träffat någon. Så spännande och pirrigt.”