Ät dig i balans

Lär dig vad just du mår bäst av och njut med gott samvete av mat som gör dig frisk, stark, glad och full av lust till livet. Med rätt sorts näring kan du enkelt stå emot kroppens sug och balansera dina hormoner. Det ska vara enkelt och naturligt att uppnå hälsa.

Här presenteras mat som självklart passar hela familjen och som samtidigt gör dig i de härliga åren mellan 40 och 60 till den kvinna du trivs med. Dra ned på kolhydrater och du når din hälsovikt genom att äta naturlig mat som din kropp mår bra av. Det är en livsstil och inte ytterligare en ny bantningsmetod.

Boken presenterar en kavalkad av recept för både kropp och själ. Lågkolhydratskost som inte innehåller socker, gluten och mjölkprodukter. Smoothies för stressade dagar, hälsoboost i form av fräsch rawfood, medelhavsinspirerad mättande kost och många välsmakande vegetariska rätter.

Du får även våra bästa tips och vardagsråd om hur du som hormonsmart kvinna kan balansera livets andra viktiga delar, som återhämtning, träning, beröring och lust.

ätdigibalans