Mindful yoga

E-kurs i mindful yoga

Mindful yoga förenar meditationstekniker inom mindfulness med lätta yogaövningar. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Många som provat mindfulness tycker att det är svårt att koncentrera sig under meditationen, om du då får möjlighet att använda rörelser blir det lättare att fokusera och släppa taget om tankar.

Du behöver inte vara vig eller stark för att kunna utföra mindful yoga, allt du behöver är att lyssna in din kropp och anpassa rörelsen efter din dagsform.

Innehåll
Du får instruktionsfilmer som guidar dig genom passen som är mellan 3 och 16 minuter långa. De är utformade för olika situationer, till exempel när du suttit en lång stund framför din dator eller när du vaknat på morgonen och vill mjuka upp kroppen innan dagen börjar. Du kan välja att följa instruktionsfilmen eller att bara lyssna på min röst. Vissa pass kan du dessutom följa i din egen takt bara genom att titta på bilder.

Kostnad och villkor

  • Pris: 780 kr inkl. moms.
  • Du får filminstruktioner motsvarande 90 minuter, uppdelat på mindre pass
  • Kursen betalas med Visa eller Mastercard eller med Klarna faktura
  • Du kan ta del av kursinnehållet vart du än är via din dator, smartphone eller läsplatta.
  • Från köpdatum är kursen och all dess information tillgänglig för dig under sex månader.

Köp kursen direkt

Vad är en e-kurs? 

Kursledaren
Jag som har gjort denna utbildning heter Maria Helander. Meditation och yoga har varit en del av min vardag sedan 20 år tillbaka. Jag är beteendevetare, samtalsterapeut, författare och mindfulnessinstruktör och har skrivit flera böcker och tidningsartiklar inom hälsa. Idag har jag en mottagning där jag tar emot för samtalsterapi och även personlig vägledning inom mindfulness. Jag utbildar och håller regelbundet föreläsningar runt om i landet.

Om du har frågor kring innehållet är du välkommen att mejla mig maria.helander@kreativdialog.se

Om du har tekniska frågor eller frågor kring betalningen mejla supporten support@coursio.com