Terapi/coachning/hypnos

Välkommen till en kreativ dialog som skapar insikt, öppnar nya dörrar och hjälper dig att växa och utvecklas som människa. Om du behöver hjälp att hantera sorg, inre smärta, ångest, nedstämdhet eller hjälp att hitta dina mål i livet finns jag här för dig. 

Jag har över 20 års erfarenhet av att vägleda människor till inre- och yttre hälsa. I grunden är jag beteendevetare och utbildad samtalsterapeut med inriktning på KBT och ACT. I mitt arbete har jag även ett holistiskt synsätt och använder verktyg från mindfulness, yinyoga och nevrokunskap. Jag är utbildad hypnos- och regressionsterapeut.

Terapi och coachning

Jag har mottagning i Farsta på tisdagar och onsdagar, och i Avesta, Dalarna på torsdagar och fredagar. Jag tar även emot klienter via Skype eller Zoom. Områden jag har god erfarenhet inom är bland annat depression, utbrändhet, stresshantering, ångesthantering och stärkande av självkänslan. På mottagning finns även Lizzy, som är en dvärgpudel.

Terapi/coachning kostar 1050 kr/ 60 minuter (du betalar mot faktura i efterhand eller via Swich i samband med mötet). Du kan även använda dig av ditt friskvårdsbidrag.

Du bokar tid via Bokadirekt eller genom att mejla mig på kontakt[at]kreativdialog.se

Hypnosterapi

Hypnos är ett väl beprövad terapimetod för att komma tillrätta med olika problem. Under en djup avslappning kan du lättare arbeta med tankar och känslor för att komma närmare dina mål. Vanligt områden att jobba med i hypnos är till exempel fobier, stresshantering, stärkande av självkänslan, beroenden och inre läkning. Vanligt är att du behöver 2-4 gånger för att komma tillrätta med ditt problemområde.

Hypnos kostar vid första besöket 1800 kr för ca 90 minuter. Och därefter 1200 kr för 60 minuter.

Du bokar tid via Bokadirekt eller genom att mejla mig på kontakt[at]kreativdialog.se

Regressionshypnos

Regression handlar om att gå tillbaka i tiden. Dels kan det vara för att möta dig själv i din barndom eller ungdom för att läka trauman, sår eller hitta minnen och svar på frågor du undrat över. Dels kan regression handla om att gå tillbaka till tidigare liv, för att förstå dig själv och ditt nuvarande liv bättre. Terapin sker under hypnos och du är medveten under hela behandlingen.

Regressionsterapi är en form av hypnosterapi som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Det som skiljer hypnoterapi och regressionsterapi åt är att du här går tillbaka till grundorsaken för ditt problem. Regressionsterapi kan användas både vid fysiska och psykiska besvär.

Här följer några exempel på när du kan ta hjälp av regressionsterapi: vid oförklarlig värk i kroppen, fobier, rädslor, depressioner, tillit, hämningar, relationsproblematik, ätstörningar, sexuella problem, lågt självförtroende, självskadeproblematik eller om du helt enkelt är nyfikenhet på ett tidigare liv. En regressionsterapisession tar ca 2 timmar och antal behandlingstillfällen beror t.ex. på vilken/vilka händelser som ligger till grund för problemet och din förmåga att gå ner i djup avslappning. Ofta räcker en regression men ibland kan det behövas flera, vanligast är mellan 1 och 3 behandlingstillfällen.

Regressionsterapi kostar 2200 kr för ca 120 minuter.

Du bokar tid via Bokadirekt eller genom att mejla mig på kontakt[at]kreativdialog.se

Mejla mig på maria.helander@kreativdialog.se
eller ring 070-289 70 40

Du kan även gå några av mina webbaserade utbildningar: