Terapi/coachning

Välkommen till en kreativ dialog som skapar insikt, öppnar nya dörrar och hjälper dig att växa och utvecklas som människa. Om du behöver hjälp att hantera sorg, inre smärta, nedstämdhet eller hjälp att hitta dina mål i livet finns jag här för dig. 

Jag ger personlig vägledning inom inre- och yttre hälsa, kommunikation och mindfulness. Jag är beteendevetare och samtalsterapeut och arbetar både med psykodynamisk- och kognitiv beteendeterapi och har 15 års erfarenhet av att hjälpa människor.

Terapi/coachning
Jag har en mottagning i Farsta (14 minuter med pendeln från centrala Stockholm) och tar även emot klienter via Skype. Jag arbetar bland annat med depression, utbrändhet, olika former att ät- och viktproblematik, stress och stärkande av självkänslan. På min mottagning använder jag mig av mina terapihundar Selma och Lizzy, som båda är dvärgpudlar.

Terapi/coachning kostar 900 kr/ 60 minuter (du betalar mot faktura i efterhand).

Mindfulness
Behöver du personlig vägledning inom mindfulness? Hjälp och stöd att komma till rätta med stress, oro och sömnproblem? Mindfulness är en 2500 år gammal metod som idag har anpassats efter den morderna människan. Den är forskningsbaserad och används idag inom ledarskap, näringsliv, vård och skola.
90 minuter för 1250 kr ink moms

ACT
ACT är en förkortning för Acceptance and Commitment ­Therapy. Den är forskningsbaserad och används idag på olika Universitetssjukhus idag för att behandla olika saker som smärta eller stress. Den går i korta drag ut på att 1. Identifiera vad man tycker är riktigt viktigt i livet, och 2. Ta faktiska, konkreta steg (beteenden) i riktning mot vad man tycker är viktigt i livet.

 

Mejla mig på maria.helander@kreativdialog.se
eller ring 070-289 70 40

Du kan även gå några av mina webbaserade utbildningar: