Föreläsning

Min målsättning som föreläsare är att du som lyssnar ska känna dig som delaktig i föreläsningen. Jag strävar efter att du ska få en unik upplevelse, med skratt, kunskap och handfasta redskap. När du sen går hem vill jag att du har med dig många användbara verktyg för balans och livsglädje i ditt arbete och din vardag.

Ingen av mina föreläsningar är den andra lik – därför är det viktigt att du förmedlar vad ni behöver. Mitt mål är att utforma upplevelsen efter lyssnarna. Så för att vi tillsammans ska skapa en föreläsning eller workshop som gör skillnad, behöver du fundera över följande frågor

  • Vad vill jag uppnå med föreläsningen eller workshopen?
  • Vad vill jag att lyssnarna ska ta med efteråt?
  • Vilken målgrupp har vi och vad behöver de?
  • Tidsåtgång? Föreläsning 1 – 2 timmar, Workshop 2-3 timmar
  • Plats? Lokal eller digitalt?

Kontakta mig så hjälps vi åt att skapa en föreläsning aktuell för just er.

Nedan följer några exempel på föreläsningar jag har hållit:

Konsten att vara självsnäll
– all hälsa börjar med omsorgen om sig själv
Självsnällhet är inte samma sak som att bli egoistisk eller lat – självsnällhet är att behandla sig själv med värme och respekt. Flera av oss är så vana att lyssna efter andras behov att vi helt har glömt bort att ta hand om vår egen hälsa. Lär dig hur du blir lyhörd inför vad du mår bra av och hur du kan hjälpa din hjärna att skapa nya sunda vanor genom motivation istället för disciplin.

Mindfulness i nöd och lust
– slipp stress och oro med hjälp av mindfulness
Det är inte svårt att vara mindful när man vet hur man gör och kommer ihåg att vara det. Ta del av den senaste forskningen kring mindfulness och lär dig grunderna till att leva mer i nuet. Regelbunden användning kommer att få dig att må bättre, känna dig mindre stressad och kliva ur autopiloten och ta kontroll över ditt eget beteende. Du kommer att få pröva på mindfulness och även smarta metoder som hjälper dig att göra det till en del av din vardag.

Ser du inte vad jag säger?
– lär dig kommunicera bättre med hjälp av kroppsspråket
Varför är det så lätt att prata med vissa människor? Vad är det som gör att du inte litar på andra? Kan man lära sig att utstråla karisma? Människan lyssnar inte bara med öronen, utan även med ögonen. Vi litar omedvetet mer till det visuella intrycket, än till det vi hör. Välkommen på en resa i kroppsspråkets värld!

Bli stresskompetent
– vad stress gör med kroppen och hur du hanterar den
Stress är inte farligt, men bristen på återhämtning är livsfarlig. Idag lever vi människor som superhjältar, men vi har inte uppdaterat vår hjärna sedan stenåldern. Få kunskap om vad stressen gör med dig och redskap i hur du lär dig att hanterar stressen.

Kundhistorik
Sveriges Television, tv3, Baluba Produktionsbolag, Karolinska Universitet sjukhuset, Lärarhögskolan i Stockholm, Patentverket, Studieförbundet Vuxenskolan, Masesgården, Försäkringskassan, Skatteverket, Stadsförvaltningen, Datorteket, Medborgarskolan, Trampolin, Lions, S:t Klaras kyrka, Arbetsförmedlingen, Trygghetssiftelsen, Diet Center m.fl