Compassioncoach

Ht 2021
Utbilda dig till Compassioncoach på distans. Fem helger under hösten ger dig en gedigen utbildning i hur du kan vägleda dig själv och andra till inre- och yttre hälsa genom ACT och compassionmetoden. Utbildningen startar den 27 augusti 2021.

Compassion coach
Längtar du efter att lära dig mer om selfcompassion? Vill du arbeta med att coacha andra till ett rikare liv och större självsnällhet? Att arbeta som compassioncoach är att möta stress, inre smärta, utmaningar och sorg hos sig själv och andra med kraftfulla och livsomvändande verktyg inom ACT och självmedkänsla. Du hjälper människor att hitta till ett inre genuin förhållningssätt till sig själv och sin hälsa.
Att vara snäll mot sig själv är den bästa förutsättningen för att åstadkomma förändringar till det bättre i livet. Det hjälper oss också att möta livets svårigheter med en större omsorg för oss själva.

Som compassioncoach ser du till hela människan och kan ge råd i hur vi kan skapa oss glädje och motivation genom en kunskap om hur vår hjärna och kropp samspelar. Med verktyg från ACT och Compassion metoden kan du hjälpa människor att hitta balans i livet.

Utbildningen vänder sig både till dig som redan arbetar i männsikovårdande yrken och vill fördjupa din kunskap inom compassion och till dig som vill lära dig konsten att vara självsnäll.

Du får utbildning inom:
ACT – acceptance and commitment theraphy
Compassion metoden
Hjärnans biokemi (brainhacking)
Coachning för enskilda och grupper
Självsnällhet i praktiken
Du kommer även att efter utbildningen kunna vägleda genom yinyoga, mindfulness och medveten andning

Datum 2021:
27-29 augusti
17-19 september
8-10 oktober
12-14 november
3-5 december
(Under fredagarna sker utbildningen kl 16-18, lördag och söndag kl 9-16)
I utbildningen ingår även självstudier och klientarbete.

Kostnad 26 000 kr
Priserna är ink moms

Du betalar en anmälningsavgift på 1500 kr för att garantera din plats. Den får du inte tillbaka om du avbokar utbildningen. Det finns också möjlighet att dela upp hela kostnaden.

Anmälan till utbildningen: kontakt@kreativdialog.se