Webbkurser

Nu kan du oavsett var du befinner dig gå en av mina kurser. En webbkurs är en distansutbildning som består av video, text, ljudfiler, bilder och du kan även ladda ner textdokument, filer och sammanfattningar i kurserna. Direkt efter att du har betalat för kursen får du ett mejl med inloggningsuppgifter. Sen är det bara för dig att logga in på kursen via mobilen, surfplattan eller datorn och inga speciella program behövs. Du går igenom avsnitten i din egen takt, när du vill och var du vill. Du kan se om avsnitten, stoppa när du vill och hoppa fram och tillbaka. Du har tillgång till kursen under sex månader.

Gå direkt till e-kurserna

Om du vill köpa fler utbildningar till ditt företag eller förening är du välkommen att kontakta mig för offert. 

Kurser:
Åtta lektioner i mindfulness är en kurs för dig som vill lära dig mindfulness från grunden för att bli mer närvarande i nuet. Kursen motsvarar ca 8 timmar, inklusive bonusmaterial på 5 timmar. Du har tillgång till kursen under sex månader och kan även ladda hem mindfulnessövningar till din dator. 699 kr Klicka här för att komma till kursen.

Mindful yoga förenar meditationstekniker inom mindfulness med lätta yogaövningar. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stressen och vara i nuet. Många som provat mindfulness tycker att det är svårt att koncentrera sig under meditationen, men genom rörelser blir det lättare att fokusera och släppa taget om tankar. 400 kr Klicka här för att komma till kursen

Hållbar viktminskning med ACT är utbildningen som vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva. 650 kr Klicka här för att komma direkt till kursen.

E-terapi i Självmedkänsla är en kurs som lär dig att kunna visa dig själv förståelse, respekt och värme. Det gör det lättare för dig att hantera jobbiga känslor och peppa dig själv när du behöver det istället för att bombardera dig själv med hårda ord.  E-terapi är en form av självterapi. Du får kunskap och övningar som hjälper dig att utvecklas som människa. Du får frågor att reflektera över som hjälper dig att möta nya sidor hos dig själv. E-terapi ersätter inte vanlig terapi, men det kan hjälpa dig som känner att du vill prova på terapi, förbereda dig innan terapi eller helt enkelt vill lära dig mer om dig själv och öka din självmedkänsla.  Nu 680 kr (ord pris 980 kr) Klicka här för att komma till kursen.

2014-03-29 14.31.54PICT_20150808_060959