Stresshantering med compassion – onlinekurs

Det är underbart att arbeta med människor och att få göra en skillnad. Men ibland kommer det arbetet med ett pris – din hälsa. Då spelar det ingen roll hur mycket du älskar ditt jobb, du blir ändå trött, stressad och kan känna dig tömd på energi, empati och motivation.

Stresshantering med compassion är en onliekurs som vänder sig till dig som arbetar i ett människovårdande yrke. Vi som arbetar med människor är så skickliga att lyssna in andras behov och när vi fortbildar oss gör vi det för att bli bättre på vårt yrke och inte för att bli bättre på att vårda oss själva. Men den här utbildningen är bara för dig, för att du ska orka och kunna fortsätta att göra det du är bra på. Under sex söndagsmorgnar med start den 8 november får du kunskap kring hur du kan fortsätta att ge till andra, utan att ta av din egen energi. Empatin behöver inte ta slut om du lär dig hur du fyller på.

Kursen innehåller bland annat:
– Hur du blir självsnäll för att orka fortsätta att vara snäll
– Brainhacking – hur hjärnan fungerar när vi integrerar med andra och hur vi kan använda den kunskapen för att känna motivation, energi och trygghet.
– Förståelse kring varför vissa människor tar energi och hur vi stoppa energiläckaget
– Högkänslighet som en superkraft om vi förstår möjligheter och begränsningar
– Hur du står på din egen sida även när livet är tufft
– Att sätta gränser utan att få dåligt samvete
– Stresshantering för hjärnan
– Vi använder verktyg från compassion-metoden, ACT och plockar kunskap ur den senaste hjärnforskningen.

Tid:
Söndagar kl 9.00 – ca 10.30 med start den 8 november. Sista tillfället den 13 december. (Om du inte kan delta på någon föreläsning går dessa att ses i efterhand)

Pris: 1450 kr

Du blir även inbjuden i till en privat Facebookgrupp där vi delar erfarenheter, kunskap och inspiration. Samt för möjlighet att delta i gruppseminarier via zoom.

Anmäl dig till maria.helander@kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *