Mindfulness vid sorg

Att vara människa är att sörja ibland. Vi förlorar människor och djur som vi älskar. Mitt i den känslan av djup förlust känns det som om livet aldrig kommer att bli sig likt igen. Vi behöver återhämtning även mitt i sorgen. En möjlig att vila, för att steg för steg komma tillbaka till det vi tycker i viktigt i livet.

I samarbete med Fenix begravningar har jag gjort en mindfulness för sorgebearbetning. Där kommer du att guidas genom de känslor du upplever i din förlust, så att du lättare kan möta din sorg. 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “Mindfulness vid sorg

  1. Hej. Tycker om dina Övningar och skulle nu vilja gÖra Övningen vId sorg. Är opererad för bröstcancer och tyvärr nu under min behandlIng så avled min mamma. Så känner att jag skUlle vilja pröva denna Övning. Men jag kan inte Öppna Den, händer inget när jag trycker på den.

  2. Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *