1000 kr i rabatt på e-kurs i – hållbar viktminskning med ACT

Om du tröttnat på att banta – men vill ha en hållbar viktminskning. Du vet vad du ska äta, men gång på gång tappar du kontrollen över ditt ätande! Jag får många frågor om jag kommer att hålla en ny kurs i höst i Hållbar viktminskning med ACT. Det kommer jag inte göra. Däremot tänker jag ge er en höstpresent. Jag sänker tillfälligt priset på den e-utbildning jag har med 1000 kr! Istället för 1950 kr får du just nu kursen till priset av 950 kr! Du kan alltså gå kursen via din dator när du vill och ha tillgång till materialet i sex månader.

För 950 kr får du:

 • videoavsnitt
 • övningar
 • ljudfiler med mindfulness
 • text och bild
motsvarande ca 10 timmar. Du har tillgång till materialet i sex månader från det du har köpt kursen. Du kan läsa, uppleva, titta och lyssna hur mycket du vill och var du vill så länge du har tillgång till din smartphone, surfplatta eller dator.
Hållbar viktminskning med ACT är utbildningen som vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva.
Du kommer att få lära dig att bantning inte leder till viktnedgång. Du kommer att förstå hur det kommer sig att du inte lyckas hålla vikten. Och kanske det viktigaste, du kommer att få redskapen som gör att du kommer att kunna äta så din kropp mår bra.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

3 kommentarer till “1000 kr i rabatt på e-kurs i – hållbar viktminskning med ACT

 1. Hur länge finns den Här att köpa med rabatt?

 2. Hej Lena!

  Rabatten kommer att gälla september ut.
  Med värme
  Maria

 3. Kommer det att vara förslag på att jag borde äta på ett sätt men inte på ett annat sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *