Oron som en mjuk tröja mot min kropp

Idag är jag så oerhört tacksam över att jag är egenföretagare. Idag kan jag jobba lite mindre och istället få möjlighet till en walk and talk med min goa vän Lina. Och det är precis vad jag behöver. Klockan 8.00 idag ska jag lämna in min kollega och bästa vän, dvärgpudeln Selma på operation. Vi har hittat två tumörer i hennes juver och dessa ska plockas bort idag. Vi hoppas att de är godartade och är de inte det så hoppas vi att de får bort allt. Vi hoppas att operationen går bra och att hon inte blir allt för stressad och oroad före och efter.

Den som säger ”jamen det är bara en hund” åker på en fet smäll just nu – för Selma är en stor del av min vår familj och mitt arbete. Hennes välbefinnande är enormt viktigt för mig. Därför är jag orolig och lite ledsen idag.

Idag kommer oron att följa med mig som en mjuk tröja mot min kropp och det är helt okej för jag vet varför den finns. Den behöver inte vara obehaglig och vass, eftersom den är stickad av värme och kärlek för min lilla vän. Därför bär jag den idag, även om det kostar energi att göra det. Även om jag längtar efter att få ta den av mig.

selmaskog


Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

7 kommentarer till “Oron som en mjuk tröja mot min kropp

 1. Jag hoppas innerligt att allt går bra med Selma!

 2. Styrkekramar till både dig och Selma

 3. Håller tummarna för Selma. Hundar är familjemedlemmar och lika älskade

 4. Åh, lilla Selma, hoppas allt går jättebra! Jag skulle oxå ge en fet smäll till den som säger ”det är ju bara en hund”. Känner ju lika med min katt 🙂
  Kram till er!

 5. Fina, fina Selma. Hoppas allt går bra! Jag har nästan alltid haft djur. Just nu katter och hund och vet att de är som riktiga familjemedlemmar.
  Kramar Fifi

 6. Skickar många varma styrkekramar.

 7. Tack Pernilla för din omtanke!
  Marie, stor kram tillbaka!
  Maggan – visst är de familjemedlemmar. Lika betydelsefulla som alla andra. Tack.
  Malin – kram tillbaka till dig och katten.
  Fifi, stor kram och tack för dina varma ord.
  Johanna – tack för kramarna. De värmer bakom revbenen. Kramar tillbaka.

  <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.