Trött på att leva som singel?

En unik möjlighet att lära känna sig själv och få en chans att hitta sin livskamrat. Träffa mig och tre andra experter i andra gången av SVT:s produktion Gift vid första ögonkastet. Vi hjälper dig att ta reda på vem du är och vem du kan passa ihop med.

Du som söker:

  • är redo att prova något radikalt annorlunda!
  • har redan försökt många olika sätt att finna kärleken, t.ex via dating-sajter eller blinddates.
  • har inga barn. (under 18 år)
  • är ärlig, reflekterande och intresserad av självutveckling.
  • är nyfiken på att upptäcka nya sidor hos dig själv.
  • vågar låta opartiska experter välja en partner åt dig.

Med hjälp av en rad tester och djupgående intervjuer kommer dessa experter finna en matchning åt dig som förhoppningsvis leder till en långvarig kärleksrelation. I processen får du genomgå personliga samtal och omfattande personlighetstester och en unik möjlighet att lära dig mer om dig själv och ditt kärleksliv på ett helt nytt sätt.

Du kommer i processen att bli upplyst om värderingar, beteendemönster, din anknytningstyp i ett parförhållande och din psykologiska och känslomässiga profil. All kunskap samlas och kommer garanterat överraska och gagna dig långt utöver ditt kärleksliv.

Du är välkommen att söka oavsett  ålder, ort eller sexuell läggning. Det som slutligen avgör är att experterna lyckas hitta din perfekta matchning bland alla som söker.

Läs mer och skicka in din ansökan NU!

gvföinled

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *