Föreläsning i Uppsala – Hur du når ditt bästa jag

Hur kommer det sig att det är så svårt att nå sina mål när det kommer till vikt, träning och stresshantering? Vi vet vad vi ska äta och motionera, men trots det så är det svårt att släppa godisskålen och kliva upp ur tevesoffan.

Lär dig vilka misstag du ska undvika när du sätter dina hälsomål och ta del av den senaste kunskapen kring hur hjärnan fungerar när vi arbetar mot ett sundare liv. Med enkla verktyg inom KBT och ACT får du vägledning till ditt bästa jag.

Välkommen den 28/9 kl 19- ca 21 på Womens Wellness, Stångjärnsgatan 10, Uppsala
Läs mer och anmäl dig härgfö

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *