Fantastiska goodiebags på Hälsoresan

Då var sista yogapasset på stranden avslutat. Vi har packat våra väskor, badat i havet en sista gång och åkt hela vägen hem till Stockholm. Alltså vilken underbar resa. Jag har kommit hem utvilad och full av nya krafter och inspiration. Gott om återhämtning, träning och god mat.

Men låt mig berätta lite om vilken fantastisk goodiebag vi hade i år. Produkter som jag själv använder och är stolt över att få ge vidare.  Holistic sponsrade med chiafrön och E-vitamin. Chiafrön som har så många fantastiska egenskaper och som jag älskar att göra chiapudding av eller sockerfri hallonsylt. E-vitamin som kan vara svårt att få i sig tillräckligt av genom kosten och som gör under för cellerna när du stressar mycket eller tränar hårt. VitaCoco gav oss alla kokosvatten, naturens egen återhämtningsdryck.  NoaRelaxition gav oss deras goda örtdryck som lugnar och får kroppen att slappna av med hjälp av grönt-te-extrakt Faith in Nature skickade med duschkräm och BacktoEarth skickade med Karin som hjälpte oss alla att hitta vårt vackra jag med hjälp av Mineralsmink. Biofood gav oss ett helt sprillans nytt örtte som ännu inte har hunnit komma ut på marknaden, gjort på blad från olivträdet. Förutom det fick vi Fiberhusk, Vårolja och M-olja från Scandinavian herbs. Och en superfin rabatt från webbshopen Winthers skafferi. Vi upplevde att alla deltagarna var mycket nöjda och positivt överraskade.

Vi kom hem igår. Men nu sitter jag på tåget på väg till Linköping för att hämta mina terapihundar som bott hos mina svärföräldrar i två veckor. Gissa om jag längtar.
1464262842504DSC00399DSC00760
DSC00780

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.