Att inte tappa sugen

Det där som vi kallar livet och vardagen har en förmåga att komma mellan oss och våra ambitioner. Vi har lagt två veckor bakom oss i detta MBJ-projekt. Några av er har precis kommit igång, andra flyter på och så finns de några som har blivit förkylda, ramlat ned i sockerträsket eller på ett eller annat sätt känner att det inte har gått som vi har tänkt. Själv har en inflammation i höften och en härlig Kristallengala fått mig lite ur balans. Det har inte blivit den träningsnivån och samma ork jag hade bestämt. Men det är nu vi har sån makalös nytta av MBJ! Det är nu vi plockar fram våra tre M:

  • Medkänsla – det är okej och helt i sin ordning att det då och då inte blir som man tänkt sig. Så är det för alla. Nu är vi medkännande, förstående och peppande – istället för att mobba oss själva.
  • Målet är rimligt och flexibelt. Vi tänker låååååååångsiktigt och vet att vägen har sina så gropar och hinder.
  • Motivation – sök glädjen igen, vilket är mycket lättare om du är medkännande. Disciplin kommer inte att ta dig någonstans, men motivation är din drivkraft.

Hoppa inte över något du tänkt att göra för din hälsa om det känns trögt så sänk kraven. Kom ihåg alla investeringar i hälsan – stora som små – är investeringar. 1472810209403

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

2 kommentarer till “Att inte tappa sugen

  1. Försöker att inte ha så hög växel i då jag lättare faller i gropen igen … Jag vet vart jag vill o tänker den här gången låta det få ta sin tid . Det kommer sakta men säkert .. Väääldigt trött o håglös vissa dagar men tvingar mig ut ändå om än en liten stund ..

  2. Det var precis vad jag behövde höra, tack kloka Maria!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.