E-utbildning i ACT och hållbar viktminskning

Nu är det äntligen dags! Nu finns e-utbildningen Hållbar viktminskning med ACT

Hållbar viktminskning med ACT är utbildningen som vill hjälpa dig att sluta fred med din kropp och maten du äter. Du kommer att få verktygen till att flytta fokus från att tänka missmodiga tankar om dig själv och din kropp, till att koncentrera dig på att leva det liv du vill leva. Jag utlovar inte en ny bantningsdiet, att du ska rasa i vikt eller ha bästa formen på kort tid. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar viktminskning där din levnadsstil hjälper dig att hålla hälsovikten – du kommer kunna sluta banta och börja leva.

Du kommer att få lära dig att bantning inte leder till viktnedgång. Du kommer att förstå hur det kommer sig att du inte lyckas hålla vikten. Och kanske det viktigaste, du kommer att få redskapen som gör att du kommer att kunna äta så din kropp mår bra.

ACT – acceptance and commitment therapy är en psykologisk metod som vuxit fram ut KBT. Det ger verktyg att förhålla sig till sina tankar, känslor och sötsug – så du själv väljer vad du vill göra.

Kursen innehåller:
videoavsnitt
övningar
ljudfiler med mindfulness
text och bild
motsvarande ca 10 timmar. Du har tillgång till materialet i sex månader från det du har köpt kursen. Du kan läsa, uppleva, titta och lyssna hur mycket du vill och var du vill så länge du har tillgång till din smartphone, surfplatta eller dator.

Är det inte dags att sluta banta och börja leva!

Som bloggläsare får du en fantastiskt rabatt fram till och med onsdag! Med koden ACT2016 får du 350 kr rabatt! Missa inte det! 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “E-utbildning i ACT och hållbar viktminskning

  1. Hej Maria!

    Ville bara titta förbi och säga att din E-kurs i ACT och hållbar viktminskning är fantastisk! Tar det i lugn takt och har bara kommit till kapitel tre, men det är som att du känner mig, som att vi delar hjärna och tankesätt. 🙂 Har aldrig upplevt detta tidigare. Så tack för att du skapat denna kurs och att den är tillgänglig för alla via nätet. Ha en fin dag! Varma hälsningar Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *