Överlista hjärna innan den överlistar dig

Visste du att du behöver vara trygg, mätt och inte kissnödig när du ska fatta beslut med ditt logiska tänkande? Vet du om att du kan styrketräna din motivation? Hade du en aning om att ju mer viljestyrka du använder under dagen till jobbiga beslut eller stressiga situationer desto troligare är det att din viljestyrka tar slut innan kvällen och därför går du inte och tränar trots att du både vill och känner dig motiverad? Kände du till att självmedkänslan är den viktigaste ingrediensen för att lyckas må sina mål.

Hur många gånger har du bestämt dig för att skapa nya vanor eller nå specifika mål? Vad händer? Du tappar sugen, gör tvärtemot vad du bestämt dig för eller så kanske något händer som gör att du tappar fart. Och så blir du vansinnigt arg på dig själv eller besviken på att du åter igen har misslyckas. Efter det känns det ofta så motigt att börja om igen.

Webbutbildningen – Att skapa nya vanor hjälper – ger dig kunskapen och de praktiska råden du behöver för att äntligen lyckas. Under fem veckor blir du guidad genom föreläsningar, pepp och övningar och innan utbildningen är slut kommer att ha förändrat eller lagt till tre vanor i ditt liv.

Kursens innehåll:

  • Vår stenåldershjärna
  • Självmedkänsla
  • Styrketräna motivationen
  • Varför saboterar jag för mig själv?
  •  Hur vill du leva ditt liv?

Tid: 19:00 – 20:00 tisdagar, start den 23/5 tom den 20/6
Kostnad: 950 kr
Ingår även deltagande i privat Facebookgrupp
Vad är webbinarium: du får en inloggningskod och kan ta del av min föreläsning via din dator, mobil eller surfplatta. Allt du behöver är en bra uppkoppling. Du kan chatta med mig under tiden, men du syns eller hörs inte.
Anmälan: maria.helander@kreativdialog.se
OBS: anmälan är bindande.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *