Tror du på tidigare liv?

I så fall har jag ett hösterbjudande för dig. Med hjälp av hypnos får du möjlighet att ta dig tillbaka till något av dina tidigare liv för att utforska och söka svar på känslor, upplevelser eller kroppsminnen som du inte riktigt förstår eller kan förklara.

Regressionsterapi är en form av hypnosterapi som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Det som skiljer hypnoterapi och regressionsterapi åt är att du här går tillbaka till grundorsaken för ditt problem.

Vi har levt många liv och i vår själ finns minnen och intryck från dessa liv lagrade. En del minnen härstammar från traumatiska händelser. Dessa kan göra sig påminda i våra nuvarande liv och kan ställa till problem för oss. De kan skapa fobier, mardrömmar, ilska, rädslor, depressioner eller oförklarliga fysiska åkommor.

Har du t.ex. en inneboende rädsla för trånga utrymmen, så skulle det kunna härstamma från en händelse där du blivit fastklämd eller instängd i ett tidigare liv. Har du mycket problem med halsen, skulle det kunna vara en hängning som ligger bakom. Har du drunknat i ett tidigare liv, skulle det kunna vara orsaken till att du är ovanligt rädd för vatten etc.

Tidigare liv

Med hjälp av regressionsterapi kan du gå tillbaka och se vad som hände i ett tidigare liv och på så sätt få insikt i vad som orsakar ditt problem. Det sker under hypnos, en djup avslappning, som gör att du kommer åt minnena. Regression är ett hjälpmedel för att komma åt de skador som drabbat en person under ett tidigare liv, som fortsätter att åstadkomma problem i det nuvarande livet.

Regression kan åtföljas av starka känslor och även smärta, men vilka traumatiska upplevelser man än genomgår, är konfrontationen värd sitt pris. Genom helandet som sker under terapin, kan blockeringen lösas upp. De flesta människor som återupplevt ett trauma i ett tidigare liv, under ledning av en regressionsterapeut, frigör sig från rädslan eller problemet. Dessutom får du också en ökad kännedom och insikt om ditt undermedvetna.

En regressionsterapisession tar ca 2 timmar och antal behandlingstillfällen beror t.ex. på vilken/vilka händelser som ligger till grund för problemet och din förmåga att gå ner i djup avslappning. Ofta räcker en regression men ibland kan det behövas flera, vanligast är mellan 1 och 3 behandlingstillfällen.

Erbjudande!
Om du bokar din tid under september får du 1100 kr rabatt. Ordinarie pris 2200 för 120 min och nu kostar det 1100 kr. Jag har mottagning både i Stockholm och södra Dalarna, men vi kan även mötas online. Boka din tid via Bokadirekt eller mejla mig på kontakt[at]kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *