Allt för Hälsan – mässan 2012

Vilken härlig dag! Vi har stått på hälsomässan i Älvsjö i Stockholm hela dagen. Sålt tidningar och prenumerationer och prata med människor som tyckt till om tidningen Mat&Hälsa eller velat diskutera lågkolhydratskost.

Mat&Hälsas chefredaktör Anne Aobadai pratade på in- och utandning om tidningens olika avdelningar och fokus. Det märks att hon brinner för sin tidning.

Duktiga och charmiga Cecilia Broms berättade om hur vi bakar utan mjöl och socker och gav oss smakprov på läckra chokladkakor och finska pinnar.

Begåvade Klara Desser lagade paj och röbetssallad, med Anne som sidekick.

Vi är ett härligt gäng och just nu så värker det i min hals och mina kinder för jag har skrattat och pratat så mycket. Jag kommer att stå där imorgon med och det vore så kul om du vill komma förbi och säga hej. Vi står i monter 12:21, precis nära Kokpunkten.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat ,

3 kommentarer till “Allt för Hälsan – mässan 2012

  1. Jag har sett fram emot att gå på denna mässan i veckor men blev tyvärr sjuk i veckan så jag samlar energi och siktar på komma på söndagen, så jag kan inte säga hej till dig där men får göra det här :-).

  2. Linda, då hoppas jag att du kryar på dig ordentligt till imorgon så du får uppleva det fantastiska utbudet som Hälsomässan ger. Tack, för din hälsning här. Vi håller tummarna att det kanske blir fler tillfällen för oss att ses.
    Varma hälsningar och krya på dig

  3. Tack :-). Jag var till mässan idag och gick runt i lugnt tempo på egen hand och bara hade det bra. Blev glatt överraskad, den var bättre än förväntat och för mig alldeles lagom med folk idag (inga köer). Kanske vi ses där nästa år :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *