Nytta med nöje….

En liten hälsning från Linköping. Sitter i min svärmors kök och jobbar en liten stund innan vi ska ut och äta tillsammans. En av de fina fördelarna med att vara egen är just det att kunna ta med sig arbetet, vilket gör att jag lika gärna kan sitta i svärmors kök som jag kan sitta hemma på mitt kontor. Nu hade jag även den stora glädjen att passa på att träffa Anne-Charlotte Andersson som arbetar som stylist, fotograf och proffsbloggare. Hon driver den populära bloggen Fyra årstider – mitt liv på landet och har gjort boken Mitt liv på landet. Vi träffades första gången på hälsoresan i Sitges och upptäckte att vi hade mycket gemensamt. Nu har vi dessutom ett spännande projekt på gång tillsammans. Jag ska inte avslöja vad det handlar om men kan säga så mycket att vi får möjlighet att förena det vi båda är bra på.

Jag brukar tycka att det är tråkigt att inte ha arbetskamrater – men å andra sidan har jag förmånen att själv välja mina kollegor. Full av energi och glädje efter ett riktigt roligt och inspirerande möte.

Du missade väl inte avsnitt två av Gift vid första ögonkastet igår?

PICT_20141118_130945PICT_20141118_131007PICT_20141118_140222

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *