Lucka 20 – podd och bok

I dagens lucka vill jag ge dig en julklapp – ett nytt avsnitt av Självsnällpodden. Där min kloka vän Beatrice och jag samtalar kring om det går att vara självsnäll i jul. Vi är så vana att ta hänsyn till alla andras önskemål under julhelgen att vi glömmer bort oss själva och många upplever en stor stress eller kanske till och med ångest över att försöka uppfylla allas önskningar. Både Beatrice och jag försöker lyssna på oss själva, men hur gör man det utan att göra andra besvikna? Och hur hanterar man andra människors besvikelse? Lyssna på Självsnällpodden i din poddapp eller klicka på denna länk.

Sen vill jag även berätta att jag är pirrigt glad! Konsten att vara självsnäll – min senaste bok går äntligen att beställa eller hitta i bokhandeln. En julklapp till dig själv eller någon du tycker om? Hur vi kan vända värme och omsorg mot oss själva, i relationer, stressiga situationer eller mitt i din vardag. Går det att vara självsnäll och samtidigt vara snäll mot andra? Boken ger tid för reflektion, stunder av hjärnvila och möjlighet att lära dig själv mer om hur vi människor fungerar när vi försöker pressa oss själva. Att all hållbar hälsa växer ur självsnällhet.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *