Växtkraft – en helgretreat vid skog och älv

Nu vill jag inbjuda dig till att dela en retreat i naturen med mig. En chans att få dra dig tillbaka från vardagsstressen och med hjälp av skogen och Dalälven hitta tillbaka till dig själv och dina drömmar. Jag kommer att ge dig vägledning i att lämna gamla hindrande mönster bakom dig, för att du ska hitta kraften att växa mentalt och andligt. Det är i den växtkraften du hittar modet att tillåta ditt inre och yttre att läka.

Denna helgretreat är endast öppen för kvinnor och vi kommer att tillbringa dagarna i en skog vid kanten av Dalälven. Naturen blir vår utbildningslokal och du blir bjuden på mat som lagas över öppen eld.

Första dagen får du verktyg att se och förstå det som har hållit dig tillbaka från att göra de förändringar du längtar efter. Med självsnällhet hjälper du dig själv att möta tankar, känslor, minnen och gamla mönster som skapar hinder i ditt liv. Du kommer att bli vägledd till en genuin självmedkänsla, genom övningar och meditation.

Andra dagen skapar du dina intentioner för framtiden och hittar kraften och modet att manifestera det du längtar efter. Vi gör en eldceremoni för att befästa våra drömmar.

Den här helgen kan bli en vändpunkt för dig i din livssituation och jag garanterar att den blir en möjlighet för dig att slappna av och fylla på med energi, glädje och nya insikter. Jag vill ge dig redskapen till att kommunicera med ditt inre jag och en högre andlighet, så du kan ge dig själv chansen att känna en större tillit till din egen intuition.

När: 18-19 juni kl 10.00 – 17.00
Var: Krylbo, Avesta (2 timmar med bil från Stockholm)
Kostnad: 3900 kr (Lunch, fika och kompendium ingår)

Anmälan gör du genom att mejla mig kontakt[at]kreativdialog.se

Varmt välkommen!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *