Växtkraft – två dagars utbildning med skogen vid älven som klassrum

Naturen ger oss den enklaste vägen till medveten närvaro. Dess fullkomliga tystnad är sammansatt av tusen småljud från träden, fåglarna och mossan. Det är här du kan höra dig själv. Långt ifrån vardagsstress och påverkan från andras krav och önskan.

  • Känner du att du sitter fast i gamla mönster och längtar efter att ta det där klivet mot att leva mer helhjärtat?
  • Har du svårt att hitta det som ligger i vägen för din inre- och yttre läkning?
  • Känner du dig vilsen och vet inte vilken riktning du behöver ta i livet?
  • Behöver du lugna den inre stressen och hitta tillbaka till dig själv?
  • Vill du lära dig att uppskatta och respektera dig själv mer?

Följ med på en tvådagars utbildning med skogen och älven som klassrum. Du kommer under dessa dagar att få vägledning till att hitta din egen röst och intuition. Det är med hjälp av det som du kommer att hitta din växtkraft och ditt mod att läka det som varit. När hjärtat, hjärnan och kroppen är i perfekt samklang skapas magi.

Första dagen får du verktyg att se och förstå det som har hållit dig tillbaka från att göra de förändringar du längtar efter. Med självsnällhet hjälper du dig själv att möta tankar, känslor, minnen och gamla mönster som skapar hinder i ditt liv. Du kommer att bli vägledd till en genuin självmedkänsla, genom övningar och meditation.

Andra dagen skapar du dina intentioner för framtiden och hittar kraften och modet att manifestera det du längtar efter. Vi gör en eldceremoni för att befästa våra drömmar.

Den här helgen kan bli en vändpunkt för dig i din livssituation och jag garanterar att den blir en möjlighet för dig att slappna av och fylla på med energi, glädje och nya insikter. Jag vill ge dig redskapen till att kommunicera med ditt inre jag och en högre andlighet, så du kan ge dig själv chansen att känna en större tillit till din egen intuition.

När: 18-19 juni kl 10.00 – 17.00
Var: Brunnbäcks stugby 13, Avesta (2 timmar med bil från Stockholm)
Kostnad: 3900 kr (Lunch, fika och kompendium ingår)
Boende: Om du inte bor i närheten, så rekommenderar jag Brunnbäcks Herrgård eller Ting1903 men det finns många fina B&B och hotell i krokarna.
Frågor och anmälan: kontakt@kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *