Alla våra liv

Tror du att du har levt tidigare liv? Tanken om reinkarnation är något som har funnit med mänskligheten under årtusenden. Kanske ger det oss en tröst inför tanken på döden och kanske en förklaring till varför vi reagerar på vissa sätt.

Vad vi kan lära oss om oss själva – om vi utforskar våra tidigare liv? 6 februari kl 18.00 håller jag en föreläsning på Maricare i Farsta om regressionshypnos.

Kom och lyssna på en föreläsning om tidigare liv. Kan vi minnas tidigare liv eller är det bara fantasier? Hur kommer det sig att jag dras till vissa människor och vissa platser? Hur kommer det sig att jag har oförklarliga rädslor och fobier? 

Regressionsterapi är en form av hypnosterapi som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Ett oförklarligt hinder, som till exempel en fobi, en låg självkänsla eller kanske en destruktiv relation till en annan människa kan bottna i minnen från tidigare liv. Genom hypnos kan du komma i kontakt med minnen du bär med dig från andra tider, platser och livserfarenheter och på det sättet må bättre i detta liv.

Efter föreläsningen gör vi tillsammans en gruppregression, där du under vägledning får utforska ett minne från någon av dina tidigare liv. Du kommer att vara medveten under hela processen och efteråt minnas allt du upplevde.

Anmäl dig till föreläsningen här

Du kan även boka en privat regressionshypnos på min mottagning i Farsta eller i Avesta (Dalarna). Jag gör även regressionshypnoser online. Läs mer och boka din tid på Bokadirekt.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *