Föreläsning om Naturmagi

Allt fler tröttnar på vår stressade levnadsstil och längtar till ett mer naturligt förhållningssätt till livet där naturen får en större plats. Naturmagi är att gå tillbaka till våra urgamla rötter och plocka fram de redskap vi hade då för att hämta kraft, hitta svar och ge kroppen rätt förutsättningar för läkning. Våra förlevande använde sig dagligen av naturen, våra element och en kunskap om att allt är liv i sökandet efter livsbalans.

Naturmagi är att öppna blicken för magin i naturen och med hjälp av den bygga det liv du önskar och vet att du behöver. Alla besitter intuition och en förmåga att manifestera det vi önskar, men få av oss vet hur vi låser upp våra gåvor.

Tisdagen den 26 mars kl 18.00 håller jag en föreläsning om hur du kan lära dig att leva med Naturmagi. Föreläsningen hålls på Maricare i Farsta (Lysviksgatan 63).

Under föreläsningen får du veta mer om fornnordisk tro och ceremonier och du får lära dig att knyta en häxknut för din framtidsdröm. Du får en introduktion kring vättar, troll och andra skogsväsen. Vi kommer även att prata om hur det är möjligt att öppna upp för naturmagi i din vardag. Du får också med dig hem en magisk burk för ökad intuition. Allt detta för 300 kr.

Boka din plats här

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *