Dags för ett nytt MBJ-projekt – våren 2015 – Hela mig!

Nu är det snart dags igen! Dags för ett nytt MBJ-projekt. MBJ – står för Mitt Bästa Jag och projektet handlar om att ge sig själv sitt allra bästa jag i present. Du kommer under 100 dagar stötta dig själv till att skapa hälsosamma vanor för livet. För är det inte så att du vet att du skulle må lite bättre, kanske vara både starkare och friskare om du åt bättre, rörde på dig mer och stressade ned? Under dessa 100 dagar kommer du att med min hjälp fokusera på att nå dig – genom att steg för steg skapa dig nya hälsosamma vanor.

Vårt fokus ligger på hälsa, både inre- och yttre och vi respekterar att det finns olika sätt att nå dit. Och vi är medvetna om att våra kroppar är olika, därför mår vi bra av olika livsstilar och matval. Jag kommer att hjälpa dig att nå dina vanor med övningar, kunskap, råd och pepping. Du kommer även här kunna följa min resa och hur jag jobbar med MBJ.

Tre M för att lyckas

Tre saker håller vi fast vid:
Motivation – istället för disciplin.
Medkänsla – med sig själv för att coacha och peppa.
Möjlighet – vi sätter realistiska mål och ger oss rimligt med tid att nå dem.

Anledningen till att så många misslyckas med att nå sina hälsomål är att man tror på disciplin, man är för sträng och taskig mot sig själv och man sätter för höga mål på för kort tid. I MBJ-projektet ändrar vi på det genom dessa tre M.

Facebookgruppen

På Facebook har jag tillsammans med min kollega och vän Karin Petersson – en ständigt växande grupp för dig som vill satsa på dessa 100 dagar. Där kommer du att mötas av pepp, inspiration och kan ställa frågor eller be om stöd. Det är en fantastiskt fin stämning i gruppen och alla visar stor respekt för varandra oavsett på vilket sätt man väljer att nå sitt MBJ. Du är varmt välkommen att dela funderingar, ställa frågor eller peppa andra. Och du… när det känns motigt kan du alltid be andra om stöd och pepp! Välkommen till Mitt Bästa Jag -projektet på Facebook.

Viktiga datum

10 januari – kickar vi igång med 10 dagars motivation och kickstart. Detta kommer bli riktigt roliga dagar – för vi ska ta reda på vad som motiverar dig, vad som får dig att vilja jobba mot ditt MBJ och du ska även få skapa din egen ”Återfallsakuten”. Du kommer att rusta dig ordentligt för att skapa livslånga hälsosamma vanor för – hela dig!

19 januari är det magiska datumet. Då är det 101 dagar kvar till Valborgsmässoafton. Då lägger vi i en växel och börjar leva MBJ. Tänk vad härligt att få sjunga in våren som ditt allra bästa jag.

Hela mig!

Jag tror på att hela du behöver omsorg för att må bra. Därför kommer jag uppmuntra dig att vara snäll mot sig själv och prioritera roliga aktiviteter, vila och livskvalité. Därför kallar jag MBJ-projektet Hela mig!

1420035455539

Lagomveckan

För dig som funderar på att börja äta lite sundare. Kanske prova 5:2-metoden. Äta lite mindre kolhydrater och gluten och undvika socker? Jag tror inte på att banta – däremot kan det vara intressant att lära sig vad kroppen behöver under en hel vecka. Hur mycket kan du äta? Du får Lagomveckan av mig. En hel veckas menyer, med tillhörande recept och inköpslista. Om du börjar på måndag blir det en ordentlig kickstart för dig och du får insikt och kunskap i hur du ska äta för att må bra. (Du kommer att hitta länken till Lagomveckan högst uppe i menyn)

inköp

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Dags för ett nytt MBJ-projekt – våren 2015 – Hela mig!

  1. Jag har sett tidigare att du haft de här projektet men jag har inte hoppat på. Den här gången ska jag följa med på resan. Jag har bestämt att 2015 ska bli året då jag tar hand om mig själv. Både in och utsidan. Tror att det här kan vara hjälpen jag behöver.

  2. Aaaah va intressant!! Ska allt hänga på 🙂

  3. Detta ska bli alla tiders <3 Kram fr sö Dalsland

  4. Spännande! Behöver verkligen detta efter en tung höst,och bara försöka fokusera på mig själv i första hand.
    Och inte alltid i sista hand! Kram Rita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *