Dagens mindfulnessövning

Förkyld igen! Jag hann precis få tillbaka mina krafter, hann att träna ett pass. Igår började jag snora på eftermiddagen och nu är jag där igen. Jag som på sin höjd får en förkylning om året.

Tålamod Maria, tålamod. Det blir min övning idag. Försöka att se hur skönt det är att få vila istället och dra ned på tempot. Yoga och lugna promenader istället för svettiga pass i löpspåret och på gymmet. Och ser jag så mycket fram mot min onlineutbildning i ACT som jag startar ikväll. Stackars deltagare som för höra mig snora, men förhoppningsvis är de så kunskapstörstande att de glömmer av det.

Tålamod.
1423421774691

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *