Alla goda val räknas

När vi beslutar oss för att leva hälsosammare börjar kraven genast växa. Vi bestämmer oss för att träna fem dagar i veckan, att sluta äta gluten och att börja på den där nya yogakursen. Ambitionen är suverän och du är otroligt taggad i början. Men sedan kommer du snubbla över livet och vardagen och plötsligt är du tillbaka i dina gamla vanor. Det är så det fungerar och det här misstaget gör vi varje gång. Vi ställer orimliga krav på oss själva när det kommer till hälsa, för vi tror att det är så vi ska göra. Misslyckas vi beror det på att vi inte är tillräckligt disciplinerade.

Alla goda val är investeringar i din hälsa. En fem minuters promenad är mycket bättre är den där trettio minuters powerwalken som inte blev av. Okej att du åt bröd till lunchen, men du tog ett äpple istället för en kanelbulle till fikat. Alla positiva val räknas. Så öva dig i att inte vara så taskig mot dig själv när det kommer till din hälsa.
1443180571309

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

3 kommentarer till “Alla goda val räknas

 1. Sååå viktigt men ack såååå svårt. Jag har skyhöga krav på mig själv men skulle aldrig få för mig att tycka att andra som ”misslyckas” är en sämre människa för det. Önskar så att jag kunde behandla mig själv som jag behandlar människor i min närhet……
  Tack för att du finns och delar med dig av din klokhet ♥
  Kram

 2. Åh vilket bra inlägg!!! Jag pratade just idag om detta med en kollega, utan att ha läst ditt inlägg❤
  Kram Therése Strange
  http://www.levaklokt.se

 3. Tänk långsamt, långsiktigt är mitt nya sätt att se på saken. Det tog mig 2år att lära mig äta sånt jag mår bra av och nu får det ta 2år att få in motion, rörelse, upplevelser så att jag börjar må ännu bättre
  Nu blir det faktiskt en promenix i regnet så det så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.