Sluta banta och gå ned i vikt!

Missa inte att boka din plats till webbutbildningen – Hållbar viktminskning med ACT.

Den här kursen är ingen quick fix! Det är ingen bantningsmetod och jag kommer inte presentera någon ny diet för dig. Det här är för dig som är beredd att möta det som ligger bakom ditt ätbeteende. För dig som är beredd att investera mod, tid och kraft i din hälsa och i din framtid. 

Utbildningen är också en bra investering för dig som arbetar med människor och hälsa.

Ur innehållet:

 • Vad ligger bakom ätbeteendet?
 • Självmedkänsla
 • Känslohantering med ACT
 • Stresshantering
 • Medveten närvaro
 • Självsabotering
 • Kontroll
 • Att skapa livslånga vanor
 • Bodypositivism och kroppsacceptans

ACT är en förkortning för Acceptance and Commitment ­Therapy. Den är forskningsbaserad och används idag på olika Universitetssjukhus idag för att behandla olika saker som smärta eller stress. Den går i korta drag ut på att 1. Identifiera vad man tycker är riktigt viktigt i livet, och 2. Ta faktiska, konkreta steg (beteenden) i riktning mot vad man tycker är viktigt i livet. Vi använder ACT för att arbeta med känslohantering och att en gång för alla ta itu med gamla ätmönster och kroppsuppfattningar. 

När:  Torsdagar 19.00 – 20.00 med start den  24 augusti 2017 till och med den 2 november (10 lektioner – uppehåll 19 okt)

Hur:
Via webbinarium. Du sitter med din dator eller surfplatta – var som helst i världen, loggar in och följer föreläsningen. Allt du behöver är tillgång till internet. Du ser och hör mig, men jag ser inte dig och dina kurskamrater utan ni kommunicerar via chatt.

Du får också:
Tillgång till föreläsningsmaterialet och medlem i en privat grupp på Facebook. Du kommer att få dokument och övningsmaterial, samt MP3-filer med mindfulnessövningar.

Kostnad: 1800 kr för 10 gånger

Anmälan: maria.helander@kreativdialog.se OBS: Anmälan är bindande!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Sluta banta och gå ned i vikt!

 1. Hej!
  Jag undrar hur det funkar ifall man skulle vara borta vi något tillfälle? Får man tillgång till det tillfället på något annat sätt?
  Mvh, Nina Johansson

 2. Hej Nina!
  Det går alldeles utmärkt att vara borta vid några tillfällen. Dels får du material att läsa in själv, dels gör jag en repetition av förra avsnittet 10 minuter innan jag startar en ny lektion.

  Med värme
  Maria

 3. Hej! Kan man se avsnittet annan tid än just då det sänds? Jag är ensamstående mamma och har fullt upp med läggning och nattning den utsatta tiden.

  Mvh Helena

 4. Hej Helena!

  Nej du kommer inte att kunna se avsnitten vid andra tillfällen. Om det blir svårt för dig att delta vid föreläsningen kanske det är bättre för dig att gå en kurs som inte sänds live. Jag har denna utbildning som du kan se och delta i när du vill under sex månader. https://app.coursio.com/store/mariahelander/h-llbar-viktminskning-med-act-2

  Med värme
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *