Framtidens jobb – Stresscoach!

Allt fler mår dåligt av stress och sjukskrivningarna ökar drastiskt. 2016 skapade Arbetsmiljöverket en lag som gjorde dig som arbetsgivare skyldig att se till att dina medarbetare inte lider av en stressig arbetsmiljö. Alla arbetsgivare ska jobba med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Det har gjort att behovet av Stresscoacher har ökat drastiskt runt om i landet. Du kan läsa mer om denna lag och arbetsgivarnas skyldigheter på Arbetsmiljöverkets hemsida.

Att utbilda sig till Stresscoach vid Anna Halléns utbildningar innebär att du både kan arbeta med grupper och individer för att hjälpa dem med stresshantering. Du får en för Sverige helt unik bredd på utbildningen där du lär dig både vad som händer i hjärnan/kroppen vid stress och får psykologiska redskap att hantera stressen. Till exempel kommer du att kunna:

  • Hur kroppen och hjärnan fungerar vid stress
  • Mat, inflammationer och smärta vid stress
  • Psykologiska faktorer bakom stressen
  • Medveten andning, mindfulnessinstruktör
  • ACT för stresshantering
  • Gruppsykologi

Nästa utbildningstillfälle startat den 23 mars. Om du är intresserad av utbildningen kan du antingen läsa mer på www.annahallen.se  eller så kan jag ringa upp dig och svara på dina frågor. Fyll i så fall i formuläret nedan, så kontaktar jag dig inom en vecka.

Ja tack – jag är intresserad av att veta mer om utbildningen till Licensierad Stresscoach.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *