Gratis webinar om att dejta självsnällt – 7 september

Tillhör du en av Sveriges 1,9 miljoner singlar och längtar efter att hitta någon att dela din vardag med? Har du precis börjat dejta eller har du hållit på länge och börjar trötta på att det aldrig blir som du hoppats? Var du än befinner dig i längtan efter att träffa rätt så ta möjligheten att lyssna på ett gratis webinarie den 7 september kl 19:30 – 21.00. Det hålls av min kollega kroppsterapeuten Sofia Kreissl och mig.

Vi kommer att berätta om vilka utmaningar du själva skapar för dig och hur du kan göra det mer lustfyllt att dejta genom enkla förhållningssätt. Det handlar om att våga vara sårbar inför en annan människa och samtidigt känna sig nyfiken på att möta en individs drömmar, förhoppningar och erfarenheter. Kärlek är egentligen mycket enkelt – det är vi människor som komplicerar den.

Vi kommer även att prata om beröring, sex och njutning på bådas villkor. Hur sätter man sunda gränser och kommunicerar sin egen längtan?

Registrera dig här nedan och få en länk till webinariet. När du har registrerat dig kommer du även kunna se det i efterhand om du får förhinder.

Registrera din plats här!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *