Lucka 4 – en minuts hjärnvila

Det mest effektiva sättet att ge sig själv hjärnvila är att använda sig av rätt andning. Och visste du att det enbart krävs en minut, fem gånger per dag för att göra skillnad i dina stressnivåer. Att andas med medvetet långsamma andetag genom näsan, där du låter hela lungorna fyllas med luft, ger din hjärna signaler om att avbryta stressprocessen i kroppen och istället gå in i viloläge. Den andningen fyller även kroppen med syre så din hjärna får bränsle nog att orka vara fokuserad.

Vet du hur du gör andningsminuten? Lyssna och lär dig hur du andas dig till hjärnvila.

Andningsminuten
Andningsminuten med musik
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *