Webbkurs i Naturmagi

Den 2 oktober startar jag en ny webbkurs i Naturmagi. Att vandra med kunskap om Naturmagi är att leva ett helhjärtat liv, där du kan hitta kraft, läkedom och kunskap i magins värld. Du hittar till en urgammal visdom som är din nedärvda rättighet, där allt har ett liv och en röst.

Så har du som många med dig tröttnat på vår stressade levnadsstil? Längtar du efter ett annat sätt att leva, verka och vara. Låt mig då hjälpa dig att hitta dörren till det du letar efter genom naturmagi.

Naturmagi är att gå tillbaka till våra fornordiska rötter och plocka fram de redskap vi hade då för att hämta kraft, hitta svar och ge kroppen rätt förutsättningar för läkning. Våra förmödrar använde sig dagligen av naturen, våra element och en kunskap om att allt är liv i sökandet efter livsbalans. Naturmagi är att öppna blicken för magin i naturen och med hjälp av den bygga det liv du önskar och vet att du behöver. Alla besitter intuition och en förmåga att manifestera det vi önskar, men få av oss vet hur vi låser upp våra gåvor.

Under sex veckor i höst kommer du att få följa med på en resa till våra förmödrars värld och undersöka om deras verktyg kan fungera lika bra i din värld. Går det att ha en fot i vår fysiska verklighet och den andra foten i en andlig ursprunglig värld? Låt oss tillsammans utforska det ur ett historiskt, psykologiskt och andligt perspektiv. Vi kommer att lära oss mer om:

  • Naturmagi – porten in till intuition och läkning
  • Fornnordiska gudinnor – öppnar för magi och feminin kraft
  • De fyra elementen – vikten av att grunda sig och leva i och med elementen
  • Skogens heliga väsen – lekens helande kraft
  • Runor – kraften i skapande
  • Ceremonin – intention och manifestation genom avslut, övergång och firande
  • Öppna vägen till din intuition och möt din Fylgia med hjälp av två trumresor.

Du som känner dig kallad – vänta inte längre – låt hösten få bli ett utforskande av naturens magi.

Deltagare om kursen:

Jag gått Marias kurs i naturmagi, en helt fantastisk kurs som gav mig massor av nya insikter och som stärkte mig enormt. Kraften att möta likasinnade är stor och viktig. Den här kursen väckte upp mig att våga stå i min kraft,  att vara sann och den förstärkte min kontakten med min naturmagiska värld. Sen att Maria har en helt magisk berättar röst som verkligen fångar en gör att det skapas magi. Maria delar med sig av sin resa som är väldigt fint och givande. Så även om du redan lever med naturmagi så är denna kurs även för dig. Jag tackar ödmjukast för att jag fått gå den med de kvinnor som var med och vi fortsätter nu att vandra tillsammans. 

När? sex måndagar kl 19.15 – 20.30 med start den 2 okt (webbinarium)
+ trumresa söndag 8 okt och 5 nov kl 10.00 – 12.00 (zoom)
Hur? Via webbinarium – du tar del av en liveföreläsning via din dator, platta eller telefon. Du syns och hörs inte, men kan chatta med mig. Föreläsningarna spelas in och om du inte kan delta kan du se dem i efterhand.
Trumresorna sker via Zoom. Där deltar du via webben och kommer att synas och höras.
Vad ingår? Förutom föreläsningarna och trumresorna får du även ett kompendium via mejl.
Investering? 2600 kr
Anmälan: kontakt@kreativdialog.se

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *