Ny podcast – om kroppens självkänsla

En ny podcast ligger ute! Idag pratar jag om det ständigt heta ämnet vikt och kropp. Du kommer att märka att jag är oerhört provocerad av vårt ätstörda samhälle och kanske inte är så vänlig när jag pratar om det som skapar vår negativa syn på vår egen kropp. Jag berättar även om min egen ätstörning, hur jag blev frisk och vad du kan göra för att boosta din kropps självkänsla.

Välkommen att lyssna.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Ny podcast – om kroppens självkänsla

  1. Jag gillar att lyssna på din podcast. Jag blir lugn av din röst o du tar upp intressanta ämnen. Tyvärr somnar jag o får lyssna om , men mer för jag blir så avslappnad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.