Bara ett andetag kan göra skillnad

Dagen bara rusar på. Saker händer, beslut måste fattas, människor måste kontaktas, du behöver ge omsorg, medkänsla och din prestation. Just det, sen skulle du komma ihåg att hinna träna eller äta sunt… om du hinner.

Ibland krävs det inte mer än ett andetag. Ibland finns det inte tid till mer. Men just det medvetna andetaget kan hjälpa dig att hämta hem dig själv och få dig att komma ihåg vad som är viktigt.

Sluta slå på dig själv för att du inte hinner meditera, yoga eller ibland är dålig med att ge dig själv återhämtning. Ge dig själv ett medvetet andetag då och då. Skriv ”andas” på en lapp. Rita ett litet hjärta på handen. Lägg en sten i fickan. Eller finn ut ett annat sätt att påminna dig själv om att dra ett medvetet andetag då och då under dagen. 1445056654559

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *