Hållbar viktminskning med ACT – webbutbildning med start februari

1450082271884Du vet VAD du ska äta. Så varför saboterar du för din viktminskning gång på gång?

Är det dags att sluta med det nu? Är beredd att lägga fokus på att hantera stressen på något annat sätt än med choklad eller mackor. Har du råd att investera några timmar varje vecka i din hälsa? Vågar du möta det som ligger bakom ditt ätbeteende?

Den här kursen är ingen quick fix! Det är ingen bantningsmetod och jag kommer inte presentera någon ny diet för dig. Det här är för dig som är beredd att möta det som ligger bakom ditt ätbeteende. För dig som är beredd att investera mod, tid och kraft i din hälsa och i din framtid. 

Ur innehållet:

  • Vad ligger bakom ätbeteendet?
  • Skam och sårbarhet
  • Självempati och självkänsla
  • Stresshantering
  • Medveten närvaro
  • Självsabotering
  • Kontroll
  • Att skapa livslånga vanor

ACT är en förkortning för Acceptance and Commitment ­Therapy. Den är forskningsbaserad och används idag på olika Universitetssjukhus idag för att behandla olika saker som smärta eller stress. Den går i korta drag ut på att 1. Identifiera vad man tycker är riktigt viktigt i livet, och 2. Ta faktiska, konkreta steg (beteenden) i riktning mot vad man tycker är viktigt i livet. Vi använder ACT för att arbeta med känslohantering och att en gång för alla ta itu med gamla ätmönster och kroppsuppfattningar. 

När:  Onsdagar 19.00 – 20.00, 3 februari tom 6 april

Hur:
Via webbinarium. Du sitter med din dator eller surfplatta – var som helst i världen, loggar in och följer föreläsningen. Allt du behöver är tillgång till internet. Du ser och hör mig, men jag ser inte dig och dina kurskamrater utan ni kommunicerar via chatt.

Du får också:
Tillgång till föreläsningsmaterialet och medlem i en privat grupp på Facebook.

Kostnad: 1490 kr

Anmälan: maria.helander@kreativdialog.se OBS: Anmälan är bindande!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

2 kommentarer till “Hållbar viktminskning med ACT – webbutbildning med start februari

  1. Jag skulle gärna gå med ACT, men jobbar ibland onsdagskvällar, måste man se det live el går det att se det i efterhand?

  2. Hej Sandra!

    Dessvärre kan du inte se föreläsningen i efterhand. Dock kan du ta kapp den på två sätt – genom skriftligt material som du får och att jag 10 minuter innan varje ny föreläsning repeterar den gamla.

    Med värme
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *